Carol Held Knightin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt: 1945Ikä: 76 vuotta,76-vuotiaat naisetSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:YhdysvallatKuuluisa:Neil Armstrongin vaimo

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naiset

Perhe:

Puoliso / entinen: Neil Armstrong Melinda Gates Priscilla Presley Katherine Schwa ...

Kuka on Carol Held Knight?

Carol Held Knight on Neil Armstrongin toinen vaimo, ensimmäinen amerikkalainen astronautti, joka astuu kuuhun. Hän oli aiemmin naimisissa Ralph Knightin kanssa, jonka kanssa hänellä oli kaksi lasta. Carol menetti ensimmäisen aviomiehensä lento-onnettomuudessa Floridassa. Hän kasvatti kahta lastaan ​​yksin, kunnes meni naimisiin Neilin kanssa. Carol ja Neil tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1992 ja menivät naimisiin kaksi vuotta myöhemmin. Pariskunnalla ei ollut lapsia. Carol ja Neil asuivat yhdessä Ohiossa, kunnes hän kuoli vuonna 2012.Halusit tietää

  • 1

    Kuinka Neil Armstrong tapasi Carol Held Knightin?

    Neil Armstrong tapasi Carol Held Knightin ensimmäisen kerran sokkotreffillä golfturnauksessa vuonna 1992. Kokouksen suunnittelivat heidän yhteiset ystävänsä Paul ja Sally Christiansen. Neil Armstrong ja Carol Held Knight istuivat yhdessä turnausta edeltävälle aamiaiselle klubissa Cincinnatissa ja he keskustelivat. Neil oli vielä naimisissa ensimmäisen vaimonsa Janet Elizabeth Shearonin kanssa, mutta heidän suhteensa oli heikentynyt. Neil ja Carol menivät naimisiin kaksi vuotta ensimmäisen tapaamisensa jälkeen.

Carol Held Knight Kuvahyvitys https://forum.nasaspaceflight.com/index.php?topic=29772.200 Perhe ja henkilökohtainen elämä

Carol Held Knight syntyi vuonna 1945 Victor Heldille ja Rosario Cotalle.

Carol oli aiemmin naimisissa Ralph Knightin kanssa. Hän menetti ensimmäisen aviomiehensä lento-onnettomuudessa vuonna 1989. Carolilla oli kaksi lasta Ralphin kanssa, nimittäin Molly ja Andrew. He olivat molemmat teini-ikäisiä, kun Ralph kuoli. Carol kasvatti heidät yksin ja johti samanaikaisesti pientä perheyritystään, Cincinnatissa sijaitsevaa rakennusyhtiötä.

Neil Armstrong oli aiemmin naimisissa Janet Elizabeth Shearonin kanssa. He päättivät 38 vuotta kestäneen avioliitonsa vuonna 1994. Pariskunnalla oli kolme lasta. Heidän ensimmäinen lapsensa Alan syntyi 30. kesäkuuta 1957. Heidän toinen lapsi, Karen Anne, syntyi vuonna 1959, mutta valitettavasti kuoli aivokasvaimeen vuonna 1962. Vuosi Karenin traagisen kuoleman jälkeen Neilin ja Janetin kolmas ja viimeinen lapsi, Mark Stephen, syntynyt.

Carol Held Knight tapasi Neil Armstrongin ensimmäistä kertaa golfturnauksessa vuonna 1992. Heidän keskustelunsa alkoi, kun heidän sattui istumaan yhdessä turnausta edeltävälle aamiaiselle Cincinnatin klubissa. Kokouksen suunnittelivat ennalta heidän yhteiset ystävänsä Paul ja Sally Christiansen, joista myöhemmin tuli Carolin ja Neilin häät laillisiksi todistajiksi. Neil oli yksi turnauksen julkkisosallistujista. Hän oli vielä naimisissa Janetin kanssa tuolloin. Heidän suhteensa olivat kuitenkin hajonneet siihen mennessä. Carol oli hermostunut ja masentunut siitä, että hänen vieressään istui niin suuri astronautti. Siksi hän puhui vähän Neilille ja lähti pian olemaan sairaan äitinsä kanssa. Neil, joka oli todellinen herrasmies, saattoi hänet autoon. Lähteiden mukaan Neil soitti Carolille muutama viikko turnauksen jälkeen. Hän auttoi Carolia jopa hakkaamaan kirsikkapuun.

Carol Held Knight ja Neil Armstrong menivät naimisiin 12. kesäkuuta 1994 Ohiossa. Hänen avioeronsa Janetista oli jo saatu päätökseen. Carolilla ja Neilillä oli kaksi hääseremoniaa. Heidän ensimmäinen häät olivat intiimi häät pienessä paikassa Ohiossa, paikasta, josta Carol on kotoisin. Muutamaa päivää myöhemmin heidän toinen häätapahtumansa pidettiin San Ysidro Ranchilla Kaliforniassa, ja se oli suuri asia. Avioliitonsa jälkeen Carol ja Neil rakensivat ensimmäisen kodin Kaliforniaan ja asuivat siellä useita vuosia.

Carol Held Knight ja Neil Armstrong viettivät viimeiset vuosinsa yhdessä Indian Hillissä Ohiossa. Pariskunnalla ei ollut lapsia. Neil kuoli 25. elokuuta 2012 sen jälkeen, kun hän suostui muutama päivä ennen tehtyyn sydänleikkaukseen. Kuolemansa jälkeen Carol asuu edelleen Indian Hillin kodissaan.