Carly Waddell Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 11. lokakuuta , 1985Ikä: 35 vuotta,35-vuotiaat naisetAurinko merkki: Vaaka

Syntynyt:Arlington, Texas, YhdysvallatKuuluisa:Laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, Reality TV Star

Korkeus: 5'4 '(163cm),5'4 'Naiset

Perhe:

isä:Jeff Waddellkuinka vanha Bill Wyman on

äiti:Maryann Waddell

sisarukset:Denton Waddell, Zak Waddell

MEILLE. Osavaltio: Texas

Lisää faktoja

koulutus:Oklahoman yliopisto

jessi "hymyilee" vazquez
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Joel Smallish Pavut Luara Fonseca Kingzippy Anna Shumate

Kuka on Carly Waddell?

Carly Waddell on laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja tositelevisio-kilpailija. Aloitettuaan risteilyaluksen laulajana hän on edennyt laulajauraansa osallistumalla erilaisiin tosi-TV-treffikilpailuihin. Vuonna 2015 hän esiintyi ”Kandidaatin” 19. kaudella ja kilpaili Chris Soulesin kiintymyksestä. Samana vuonna, pudotettuaan, hän tuli Bachelor in Paradise -kilpailuun toisella kaudella yrittäen voittaa Kirk DeWindtin sydämen. Vuonna 2016 hän osallistui Bachelor in Paradise -sarjaan ja kehitti kestävän suhteen Evan Bassiin. Hän muutti Nashvilleen, Tennessee, osallistumaan komediaesityksiin näyttelijänä. Koulutettu näyttelijä, hän osallistui myös useisiin musikaaleihin. Hän kirjoitti kappaleen So I Do silloisen poikaystävänsä Erik DiNardon kanssa ja esitti sen parhaan ystävänsä Jade Roperin häissä Tanner Tolbertin kanssa. Kuvahyvitys http://www.haathichiti.com/carly-waddell-biowikibiographyageboyfriend-details/ Kuvahyvitys http://www.wetpaint.com/bachelorette-2016-contestant-wells-adams-carly-waddell-1494317/ Kuvahyvitys http://www.glamour.com/story/bachelor-in-paradise-carly-waddell-evan-bass-engaged Edellinen Seuraava Meteorinen nousu tähtiin Carly Waddell, joka on laulaja ja lauluntekijä, jakoi kansikappaleita YouTube-kanavallaan kauan ennen kuin hän esiintyi televisiossa. Hän oli myös risteilyaluksen laulaja ennen osallistumistaan ​​treffikilpailuun. Hän osoitti laulutaitoja esitelmässään ”Poikamies” -oppaassa ja osallistui näyttelyyn sen 19. kauden aikana, jolloin poika oli Chris Soules. Hän sai erityistä huomiota Pinterest-taulunsa vuoksi, joka oli täynnä otsikko ”yksi päivä”, joka oli omistettu häilleen. Se, että hänellä oli paljon kuvia Chrisin kaltaisista maalaispoikista ja että hän priorisoi myös Iowan maanviljelijän kaltaista perhettä, toi hänet valokeilaan näyttelyn aikana. Hän saavutti viidennen sijan, ennen kuin hänet poistettiin näyttelystä sen seitsemännellä viikolla. Kuitenkin, koska hän on yksi suosikkikilpailijoista, hän esiintyy myöhemmin spin-off-näyttelyn 'Bachelor in Paradise' kahdessa vuodessa.

Liian monta kertaa olen herättänyt tapahtuman päivän haketulla manikyyrillä. @CNDWorld CND ™ Vinylux ™ -hiuslakalla voin nyt maalata kynsini kotona ja ne näyttävät yhtä hyviltä kuin salonkikynät. Se on saatavana useina väreinä nyt CVS: llä - kerro minulle, jos olet fani! #ilmoitus

Carly Waddellin (@carlywad) jakama viesti 24. helmikuuta 2017 klo 10.01 PST

Jatka lukemista alla Mikä tekee Carly Waddellista niin erikoisen Carly Waddell on bloggaaja, joka jakaa ajatuksiaan, kokemuksiaan ja toiveitaan virallisessa blogissaan ja verkkosivustollaan. Monissa blogeissaan hän jakoi kirjoittamiaan kappaleita, jotka pohtivat elämänsä erilaisia ​​kokemuksia. Carly, joka on myös lahjakas laulaja, lauloi näytöllä The Bachelor -esittelynsä aikana, ja myöhemmin hän kirjoitti toisen kappaleen, joka muisti hänen ensimmäisen henkilökohtaisen treffinsa Chris Soulesin kanssa, jonka hän julkaisi blogissaan. Siitä lähtien hän on jakanut lukijoidensa kanssa monia kappaleita, kuten It Was Different Then, Girl in Dreams ja So I Do. Hän kehitti ystävyyssuhteen Jade Roperin kanssa, joka oli myös Kilpailun 19. kauden kilpailija. Kun Jade osallistui ja voitti Bachelor in Paradise -sarjan toisen kauden, hän kirjoitti ja esitti laulun häissään kappaleen, joka esitettiin televisiossa sarjassa nimeltä The Bachelor at 20: A Celebration of Love . Hän ja hänen ystävänsä Jade tekivät T-paitoja ystävyyslainauksista, jotka hän jakoi jälleen blogissaan. Äitinsä kanssa hän teki monia uskonnollisia taideteoksia, joista osaa he keräsivät lastenkirjana vuonna 2015. Hän pysyy aina yhteydessä faneihinsa ja jakaa jopa hajoamisvaikeutensa lukijoiden kanssa. Tällä tavoin hän on saavuttanut pysyvän paikan seuraajiensa sydämissä.

Katso mitä sain isäni hänen 60-vuotispäiväkseen! Hommi nimeltä Sommmmmmm # on mustasukkainen #kingcharlesspaniel

Carly Waddellin (@carlywad) jakama viesti 15. tammikuuta 2017 klo 16.55 PST

Fameen ulkopuolella Carly Waddellia kiusattiin ohuista kulmakarvoistaan ​​Poikamies-aikana. Myöhemmin hän paljasti, että se oli hänen hypertyreoosinsa sivuvaikutus, joka diagnosoitiin vuonna 2014. Hän oli yhteydessä Nashvillen laulajaan / lauluntekijään Erik DiNardoon elokuusta 2015 lähtien. erillinen 15. helmikuuta 2016 heti ystävänpäivän jälkeen. Hän kutsui tapahtumaa molempien odottamattomaksi ja mainitsi, että molemmat päättivät lopettaa suhteensa, koska heidän erilaiset uratavoitteensa eivät antaneet heidän olla yhdessä. Hän treffasi Kirk DeWindtia Bachelor in Paradise -sarjan toisella kaudella, mutta ei onnistunut voittamaan hänen sydäntään. Näyttelyn seuraavalla kaudella hän treffasi Evan Bassia. Huolimatta siitä, että Evanilla oli murskaus, hän vältteli häntä alun perin, mutta lopulta he kihloivat kauden lopussa. He aikovat mennä naimisiin vuonna 2017.

Tätä teet, kun sataa Sonoma #hoodratsissa

Carly Waddellin (@carlywad) jakama viesti 4. tammikuuta 2017 klo 17.23 PST

Verhojen takana Carly Waddell syntyi 11. lokakuuta 1985 Arlingtonissa Teksasissa. Hänen vanhempansa ovat Jeff ja Maryann Waddell. Hänellä on kaksi veljeä, Zak ja Denton. Zak Waddell oli kilpailija The Bachelorette -kauden yhdeksännellä kaudella ja kilpaili Desiree Hartsockin kiintymyksestä. Hän osallistui musiikkiteatteriin Tischin taidekorkeakoulussa New Yorkin yliopistossa. Hän sai kandidaatin tutkinnon musiikkiteatteriesityksestä Oklahoman yliopistosta vuonna 2007. Hän asuu tällä hetkellä Nashvillessä, Tennessee, Evan Bassin ja hänen kolmen poikansa, Ensleyn, Liamin ja Nathanin kanssa. Carlysta, joka viettää paljon aikaa heidän kanssaan, on tullut 'jalkapalloäiti'.

Juhlimme joulua Bass-talossa kuten ... (ja tämä paita on @pinkarrowsboutique)

Carly Waddellin (@carlywad) jakama viesti 25. joulukuuta 2016 klo 12.25 PST

Viserrys Youtube Instagram