Cardi B -elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 11. lokakuuta , 1992Ikä: 28 vuotta,28-vuotiaat naisetAurinko merkki: Vaaka

mistä Phillip Phillips on kotoisin

Tunnetaan myös:Belcalis AlmanzarSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Bronx, New York, Yhdysvallat

Kuuluisa:RäppäriRäppärit Näyttelijät

kuinka vanha on julie chrisley

Korkeus: 5'6 '(168cm),5'6 'Naiset

Perhe:

Puoliso / entinen: Kiari Cephus Kulture Kiari C ... Hennessy Carolina Olivia Rodrigo

Kuka on Cardi B?

Cardi B on amerikkalaisen räppärin, lauluntekijän, televisio-persoonan ja näyttelijä Belcalis Almánzarin näyttämönimi, josta tuli ainoa nainen, joka voitti Grammy-palkinto parhaasta rap-albumista sooloartistina; hän saavutti tämän feat debyyttisellä studioalbumillaan, Yksityisyyden loukkaus . Cardi B vakiinnutti itsensä musiikilliseksi julkkikseksi lyhyessä ajassa, seuraten pitkää taistelua koko teini-ikäisenä ja varhaisnuoruutensa aikana hyödyntämällä menestyksekkäästi mainetta sosiaalisessa mediassa. Hänen laulunsa, Bodak keltainen, ja Pidän siitä , kärjessä Mainostaulu Hot 100 listalla, kun taas hänen yhteistyönsä popbändin kanssa, Kastanjanruskea 5 ('Tytöt kuten sinä') jaVaaka-laulajat Vaaka Räppärit Naiset laulajat Ura

2010-luvun alussa Cardi B: n tanssitaidot olivat ansainneet hänelle kunnollisen fani-seurannan paikallisesti Instagramissa, joka myöhemmin laajeni sen jälkeen, kun hän alkoi lähettää hauskoja ja voimakkaita videoita varjoisten miesten välttämisestä ja rahan ansaitsemisesta. Kun hänen sosiaalisen median maine kasvoi Instagramissa ja Vine'ssa, hän lopetti strippaamisen vuonna 2015 keskittyen keikkojen isännöintiin sosiaalisen median vaikuttajana.

kuinka vanha on chloe east

Johtaja, jonka hän oli palkannut ylittäneensä 500 000 seuraajaa Instagramissa, huomasi hänen musiikillisen kykynsä ja kannusti häntä kokeilemaan räppäämistä, minkä jälkeen hän esiintyi Jamaikan laulajan Shaggyn remiksissä hänen singlestään Boom Boom . Viikkoja myöhemmin marraskuussa 2015 hän debytoi televisiossa näyttelijänä VH1: n todellisuussarjassa Rakkaus ja hiphop: New York ja hänestä tuli näyttelyn kuudennen kauden Breakout-tähti.

Cardi B julkaisi ensimmäisen miksauksensa, Gangsta Bitch Music, Vuosikerta 1 julkaisi maaliskuussa 2016 ja saman vuoden syyskuussa singlen '' What a Girl Likes '' osana KSR-ryhmän kokoelmaa Aliarvioitu: Albumi . Samana vuonna hän esiintyi Khloé Kardashianin jaksossa Cocktaileja Khloén kanssa ja hänet valettiin Mercedesinä BET-sarjassa Koska Mary Jane .

Vuonna 2019 Cardi B teki debyyttinsä elokuvan kanssa, Hustlers , joka näytteli myös Jennifer Lopezia.

Vuonna 2021 hänet nähdään elokuva F9 . Elokuva julkaistaan ​​28. toukokuuta 2021.

Vaaka-näyttelijät Vaaka-muusikot Naiset muusikot Perhe ja henkilökohtainen elämä

Cardi B alkoi seurustella räppäri Kiari Kendrell Cephuksen kanssa, joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Offset, vuoden 2017 alussa, ja he kihloivat 27. lokakuuta, kun hän ehdotti Power 99 Powerhouse -konsertin aikana. Paljon myöhemmin kesäkuussa 2018 TMZ paljasti, että molemmat olivat naimisissa salaa syyskuussa 2017 yksityisesti makuuhuoneessaan, minkä hän vahvisti sosiaalisessa mediassa.

warwick davis -elokuvat ja -sarjat

Hän paljasti raskautensa Lauantai-ilta huhtikuussa 2018 ja toivotti tytär Kulture Kiari Cephuksen tervetulleeksi heinäkuussa 2018.

Cardi B ja Kiari Kendrell Cephus erosivat loppuvuodesta 2018 ennen kuin palasivat uudelleen. Syyskuussa 2020 Cardi B teki eron, mutta he olivat taas yhdessä kuukauden kuluttua.

Amerikkalaiset räppärit Amerikkalaiset muusikot Amerikkalaiset näyttelijät Vaaka hiphop-laulajia Näyttelijät, jotka ovat 20-vuotiaita Naisten hiphop-laulajat Amerikkalaiset naislaulajat Amerikkalaiset naisräppärit Amerikkalaiset naismuusikot Amerikkalainen hiphop ja räppärit Naiset sanoittajat ja lauluntekijät Amerikkalaiset naispuoliset hiphop-laulajat Amerikkalaiset sanoittajat ja lauluntekijät Naisten elokuva- ja teatteripersoonat Amerikkalaiset elokuva- ja teatteripersoonat Amerikan naispuoliset sanoittajat ja lauluntekijät Amerikkalaiset naiselokuvat ja teatteripersoonat Vaaka NaisetViserrys Youtube Instagram