Calum Hoodin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 24. tammikuuta , 1996billie eilish syntymäaika

Ikä: 25 vuotta,25 -vuotiaat miehetAurinko merkki: Vesimies

Tunnetaan myös:Calum Thomas HoodSyntynyt:Sydney, Australia

Kuuluisa:Basisti ja sosiaalisen median tähti

Basistit Australian miehetKorkeus: 6'1 '(185cm),6'1 'Huono

Perhe:

isä:David Hood

äiti:Joy Hood

sisarukset:Mali Koa Hood

Kaupunki: Sydney, Australia

mihin carson goz meni yliopistoon
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Kevin Parker Adam Metzger Tina Weymouth Katherine Cimor ...

Kuka on Calum Hood?

Calum on kuuluisa pop-punk-yhtyeen ”5 Seasons of Summer”, joka tunnetaan myös nimellä 5SOS, basskitaristi. Muusikkona Calum teki tiensä kuuluisuuteen sosiaalisen median avulla. Säveltäessään musiikkia yhdessä Luke Hemmingsin, Michael Cliffordin ja Ashton Irwinin kanssa hän sijoitti bändinsä Billboardin 20 parhaan listan joukkoon. Hän on myös ryhmän lauluntekijä ja säveltänyt suurimman osan kappaleista; hän kannustaa bändin jäseniään tekemään samoin. Ryhmätovereidensa tiedetään olevan paras vartalo, ja hänellä on suuri fani sosiaalisissa alustoissa. Hän lähettää usein kuvia Instagramiin, jossa hänellä on valtava 5,3 miljoonaa seuraajaa; Twitterissä hänellä on yli 7,2 miljoonaa fania. 5SOSilla on myös bändinsä mukaan nimetty YouTube -yhteistyökanava, jolla on 3,6 miljoonaa tilaajaa ja yli 660 miljoonaa katselukertaa. Kuvaluotto http://www.sugarscape.com/music/news/a1078857/5sos-calum-hood-burnt-rowyso-tour/ Kuvaluotto http://www.sugarscape.com/lads/news/a1084806/5sos-calum-hood-happy-goat/ Edellinen Seuraava Meteorinen nousu tähtiin Calum, Michael ja Luke kävivät samaa koulua. Koska he olivat intohimoisia musiikista ja soittivat kitaraa, he käyttivät usein hangoutia luodessaan cover -versioita kuuluisista kappaleista. Vuonna 2011 he tapasivat rumpali Ashtonin. Ashtonin mukana heidän bändinsä oli valmis. Luke Hemmings loi YouTube -tilin, ja bändi alkoi ladata kansivideoita. Chris Brownin ”Next to You” tuli heidän suosituimmaksi coveriksi. Juuri tämän saavutuksen aikana One Direction -tähti Louis Tomlinson twiittasi olevansa heidän bändinsä fani ja ihmisten pitäisi alkaa seurata nuoria poikia. Tämä toi heille maailmanlaajuisen tunnustuksen, ja pian Sony ”ATV Music Publishing” allekirjoitti heidät. Australialainen bändi esiintyi One Direction Tour -kiertueella vuonna 2013. Vuoteen 2014 mennessä he julkaisivat ensimmäisen singlensä She Looks So Perfect, ja Calum kirjoitti sanat heille. Kappale nousi Australian, Uuden -Seelannin ja Ruotsin musiikkilistojen kärkeen. Heidän nimensä saanut albuminsa julkaistiin samana vuonna, ja siitä tuli valtava hitti ja se voitti yhtyeen palkinnon Isossa-Britanniassa sijaitsevasta Kerrang-rock-lehdestä. Yhtye järjesti oman kiertueensa vuonna 2015, ja he olivat hämmästyneitä faneilta saamastaan ​​vastauksesta.

'Molemmat! Suudelma? ' @obie_boy

Video, jonka Calum Hood (@calumhood) lähetti 14. tammikuuta 2017 klo 20.53 PST

Jatka lukemista alla Mikä tekee Calum Hoodista niin erityisen Calumin tiedetään olevan bändin viehättävin jäsen. Hänet tunnustetaan 5SOS: n suloisimmaksi laulajaksi, joka näyttää poikana. Hän on urheilullinen ja ylläpitää tiukkaa hallintoa. Hän on myös erittäin ahkera ja pakottaa ryhmän ylittämään rajansa. Tällä Aussie-Kiwillä on jättimäinen naispuolinen fani, mutta hän on ujo eikä kerskaile siitä. Hän näyttää olevan perheen mies, joka viettää suurimman osan lomastaan ​​perheensä kanssa. Hänellä on suuri yhteys bändin jäsenten kanssa, ja hän kiittää aina heidän lahjakkuuttaan.

Vihaajat sanovat sen olevan väärennös

Video, jonka Calum Hood (@calumhood) lähetti 9. tammikuuta 2017 klo 12.23 PST

Beyond Fame Calum on bändin selkäranka, mutta kun hän ei kuvaa tai nauhoita, hän rakastaa pelata jalkapalloa. Hänellä on melko vähän tatuointeja kehossaan, erikoisin niistä on MMXII -tatuointi, joka hänellä on rinnassaan, kiitos siitä vuodesta, jonka heidän bändinsä otti. Hän saa inspiraatiota 90 -luvun bändeistä, kuten 'Boys like Girls', 'Green Day' ja 'All Time Low'. Hänen lempiruokansa on havaijilainen pizza ja sirut (ilman suolaa tai etikkaa). Jos hänen täytyisi elää yhden jälkiruoan äärellä, se olisi suklaan mintun jäätelöä. Calum pitää parempana animaatioelokuvia; hänen suosikkielokuvansa on ”Monsters Inc.” Hän on myös ihastunut julkkitaiteilija Katy Perryyn.

Opi soittamaan pianoa soittamalla kappaleitamme ja tietysti @thedanrichards. Voitko arvata mikä kappale se on?

mistä shawn michaels on kotoisin

Calum Hoodin (@calumhood) lähettämä video 12. joulukuuta 2016 klo 20.57 PST

Verhojen takana Calum syntyi Sydneyssä Joylle ja David Hoodille. Hänen äitinsä on Uudesta -Seelannista, joten hän on puoliksi kiivi. Häntä pidetään usein kiinalaisena/ aasialaisena, mutta hänellä ei ole samanlaista perintöä. Calumilla on sisko nimeltä Mali Koa Hood. Hän on laulaja ja osallistui The Voice -kilpailuun Australiassa. Hän pääsi taistelukierrokseen, mutta häntä ei valittu siirtymään ”pudotuspelille”. Opiskelijana Calum oli kirkas. Hän osallistui Norwest Christian Collegeen ja kiinnosti innokkaasti urheilua, erityisesti jalkapalloa. Kuitenkin, kun hänen musiikkiuransa alkoi, hän kieltäytyi kansallisesta jalkapalloturnauksesta ja keskeytti koulun, jotta hän voisi antaa enemmän aikaa bändilleen. Calum sanoo, että hänellä on pehmeä kulma älykkäille tytöille, joilla on ruskeat hiukset. Hänen huhuttiin olevan romanttisesti tekemisissä Lucy Kaufmannin, Samantha Alaimon ja Caitlin Davisin kanssa aiemmin. Tällä hetkellä hänet on nähty rumpali Nia Lovelisin kanssa Hey Violet -yhtyeestä. Molemmat eivät ole vahvistaneet suhdettaan, mutta ovat viettäneet valtavasti aikaa yhdessä. Instagram