Brittany Xavierin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 23. marraskuuta , 1986

Ikä: 34 vuotta,34-vuotiaat naiset

Aurinko merkki: JousimiesSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Kuuluisa:Blogger

hugh jackmanin syntymäaika

Bloggaajat Amerikkalaiset naiset

Korkeus:1,80 m

Perhe:

Puoliso / entinen:Anthony

lapset:Jadyn

MEILLE. Osavaltio: Kaliforniassa

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Kylie Jenner Kendall Jenner Colton Underwood Katherine Schwa ...

Kuka on Brittany Xavier?

Brittany Xavier on yhdysvaltalainen muotiblogija, sosiaalisen median tähti ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten samannimisestä verkkosivustostaan, joka oli aiemmin hänen muotiblogi Säästöt ja langat , mutta sisältää nyt myös elämäntapaa ja matkustamista koskevia neuvoja. Aviomiehensä Anthony ja teini-ikäisen tyttärensä Jadynin avustamana hän mainostaa sisältöään esimerkiksi Instagramilla ja TikTokilla, ja hänellä on myös YouTube-vlogging-kanava. Hän kuvailee tyyliään '' monipuoliseksi, rennoksi, mukavaksi ja hieman ärtyisäksi '', ja on saanut tunnustusta korkean profiilin tuotemerkeiltä, ​​kuten H&M, Fendi, Dior, Cartier, Givenchy, Marc Jacobs ja YSL. Hänet nimettiin vuoden Breakthrough Fashion Bloggeriksi vuoden 2015 Bloglovin 'Awards -palkinnoissa. Hän esiintyi eBay-mainoksessa, joka ilmestyi valtakunnallisesti vuonna 2018. Samana vuonna marraskuussa hän solmi kumppanuussopimuksen Insprin kanssa ja lanseerasi ensimmäisen muotisarjansa, lomamallistonsa, myydään verkossa ja Macyn myymälöiden kautta. Hän oli yhteistyössä Michael Korsin kanssa luonut TikTok-sisältöä New York Fashion Week 2020 -tapahtumaan.

Brittany Xavier Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CCrDn6NAzcY/
(brittanyxavier) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CDrrOZQg3yQ/
(brittanyxavier) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CDezvs2AFwm/
(brittanyxavier) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CDEy2S9AJcs/
(brittanyxavier) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CC9K-EOAp-T/
(brittanyxavier) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CBOUZBNANy7/
(brittanyxavier) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CC6w8sZgAHr/
(brittanyxavier) Edellinen Seuraava Ura

Kolmivuotiaan tyttären, Brittany Xavierin, joka oli ilmoittautunut yliopistosta Etelä-Kaliforniassa, haastatteli useita työskenteleviä lakimiehiä ja päätti olla taloudellisesti vakaa ja yrittää saada työtä ennen lakikoulun aloittamista .

Hän aloitti kirjanpitoyrityksen palveluksessa vuonna 2011 ja aloitti seuraavana vuonna kokopäiväisen markkinointityön vakuutusvälitystoimistoissa.

Juuttuneena yritystoimintaan hän kaipasi luovaa myyntipistettä ja aloitti blogin, Säästöt ja langat , joulukuussa 2013. Edeltävinä kuukausina hän ja hänen kumppaninsa Anthony Xavier etsivät paljon hääblogeja suunnitellessaan häitä, ja hän kannusti häntä näyttämään edullista vaatekaappiaan viikonloppuisin. Brittany Xavier alkoi lähettää artikkeleitaan muotiinspiraatio-sivustoille, kuten Katso kirja ja Asos Fashion Finder ja avasi Instagram-profiilin tukemaan blogiaan. Kaksi vuotta myöhemmin hänen bloginsa oli kasvanut niin paljon, että hän päätti lopettaa työnsä ja hänestä tuli kokopäiväinen muotibloggaaja.

Myös hänen aviomiehensä Anthony seurasi esimerkkiä ja tuli hänen valokuvaajansa ja videokuvaajaansa. Vuoden 2018 loppuun mennessä hän oli ylittänyt miljoonan tilaajan Instagram-kahvassaan, ollut yhteistyössä sellaisten tuotemerkkien kanssa kuin Cartier, Givenchy, Marc Jacobs ja YSL ja haarautunut myös muihin sosiaalisen median alustoihin. Hän julkaisi ensimmäisen YouTube-vloginsa marraskuussa 2016, ja tyttärensä vaikutti TikTokiin liittymiseen marraskuussa 2019. Hänen fanikuntansa TikTokissa on kasvanut räjähdysmäisesti seuraavina kuukausina ja saavuttanut 2,8 miljoonaa 77,6 miljoonalla tykkäyksellä.

Jatka lukemista alla Hyväntekeväisyys

COVID-19-taudinpurkauksen jälkeen Brittany Xavier innostui sisarestaan, sairaanhoitajalta, lisäämään tietoisuutta terveydenhuollon tarjoajien suojavarusteiden puutteesta ja myötävaikuttamaan asiaan rahallisesti. Hän päätti omaksua aktiivisemman lähestymistavan tekemällä korvasuojuksia lääketieteellisiin naamioihin kotona 3D-tulostimella ja esitellyt tuloksia Instagramissa ja TikTokissa. Tajuttuaan tällaisten esineiden niukkuuden pandemian keskellä, hän jatkoi tällaisten tuotteiden valmistamista perheensä kanssa suurina määrinä jakelemaan niitä lääketieteellisiin palveluihin koko maassa. Siitä lähtien hänestä on tullut voittoyhdistys GetUsPPE: n, suurlähettilään, joka keskittyy puuttumaan henkilökohtaisten suojavarusteiden puutteeseen.

Perhe ja henkilökohtainen elämä

Brittany Megan Xavier syntyi 23. marraskuuta 1986 Glendorassa Kaliforniassa. Hän on puoliksi argentiinalainen ja hyvittää argentiinalaiselle isälleen, joka oli aloittanut oman yrityksen tukemaan perhettään, hänen kasvatussaan. Hänellä on ranskalaiset ja irlantilaiset syntyperät äitinsä puolelta. Hänellä on nuorempi sisar nimeltä Bailey. Hän osallistui Glendoran lukioon ja on aina ollut loistava opiskelija. Sitten hän meni La Vernen yliopistoon suorittamaan valtiotieteiden kandidaatin tutkinnon, kansainväliset suhteet, ja osallistui perheessään ensimmäisenä yliopistoon. Hän halusi opiskella lakia yliopiston jälkeen ja oli läpäissyt LSAT: n, mutta painotti työn ottamista tukemaan tyttärensä yksinhuoltajaäitiä.

Ihmissuhteet

Brittany Xavier oli vasta teini-ikäinen, kun hän erosi silloisen poikaystävänsä kanssa ja sai 10 päivää myöhemmin tietää olevansa raskaana tyttärensä Jadynin kanssa, joka syntyi 10. tammikuuta 2007. Hän on kuvannut suhdettaan Jadynin biologiseen isään kauheaksi. Hänen vanhempansa tukivat häntä tuolloin ja huolehtivat Jadynista, kun Britanny valmistui yliopistostaan ​​ja otti työpaikan.

Hän tapasi tulevan aviomiehensä Anthony Xavierin sattumalta vuonna 2010, kun hän oli ulkona illallisella sellaisen ystävän kanssa, joka tiesi, että Anthony oli hänen kanssaan. Myöhemmin hän kutsui hänet aterialle tutustumaan toisiinsa ja kesti noin kuusi kuukautta ennen kuin hän esitteli hänet tyttärelleen. He ovat naimisissa 7. syyskuuta 2013 lähtien ja asuvat tällä hetkellä Pasadenassa Kaliforniassa kahden ranskalaisen bulldoginsa Eloisen ja Mabelin kanssa.

Instagram