Barry Gibbin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1. syyskuuta , 1946Ikä: 74 vuotta,74-vuotiaat miehetjames boone carole ann boone

Aurinko merkki: Neitsyt

Tunnetaan myös:Sir Barry Alan Crompton Gibb, CBE, Barry Alan Crompton GibbSyntynyt:Douglas

Kuuluisa:Muusikko

Vasenkätinen Koulujen keskeyttäjätKorkeus: 5'11 '(180cm),5'11 'Huono

missä chris stirewalt syntyi
Perhe:

Puoliso / entinen:Linda Grey, Maureen Bates

isä:Hugh Gibb

jean-claude van damme ikä

äiti:Barbara Gibb

sisarukset:Andy Gibb, Lesley Gibb,Robin Gibb Maurice Gibb Billie Eilish Britney Spears

Kuka on Barry Gibb?

Barry Gibb on kuuluisa laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan rock-and-roll-bändin 'Bee Gees' perustajajäsenenä. Intohimoisesti musiikkiin hän yhdeksänvuotiaana perusti ryhmän The Rattlesnakes yhdessä veljiensä Mauricen ja Robinin kanssa. Bändiin kuuluivat myös ystävät Paul ja Kenny, joissa Gibb lauloi, soitti kitaraa ja kirjoitti kappaleita. Alun perin bändi alkoi esittää Cliff Richardsin, Buddy Hollyn ja Paul Ankan hittejä. Kennyn ja Paulin poistuessa bändi nimettiin uudelleen nimellä 'Bee Gees'. Osana elokuvaa Bee Gees, johon myöhemmin sisältyi heidän nuorin veljensä Andy, tämä nuori lahjakas esiintyjä kirjoitti suurimman osan kappaleista ja sekoitti hittiä osuman jälkeen. Ryhmä tunnetaan kappaleistaan, 'Let Me Love You', 'Staying Alive' ja 'En vain tykkää olla yksin', monien muiden joukossa. Tämä laulaja on esiintynyt myös yksin ja tuottanut kappaleita muille taiteilijoille, mukaan lukien kuuluisan Barbra Streisandin Guilty. Hän on esiintynyt myös elokuvassa, Sgt. Pepperin yksinäiset sydämet. Barry, ainoa elossa oleva Bee Geesin veli, esiintyy edelleen ja on tehnyt yhteistyötä musiikkisuurten kanssa, mukaan lukien Michael Jackson ja Kenny Rogers. Lue lisää hänen elämästään ja teoksistaan.Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Julkkikset, jotka on ritaroitu Barry Gibb Kuvahyvitys https://mondoleone.nl/dagboek/2016/06/30/stayin-alive/ Kuvahyvitys https://www.pinterest.com/pin/488922103272151988/ Kuvahyvitys https://frostsnow.com/barry-gibb Kuvahyvitys https://bodyheightweight.com/barry-gibb-family/ Kuvahyvitys https://941thesoundseattle.radio.com/blogs/john-fisher/barry-gibb-bee-gees-now-sir-barry Kuvahyvitys http://ultimateclassicrock.com/barry-gibb-planning-solo-return-to-music/ Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/ALO-128272/
(Albert L.Ortega)Neitsyt rock-laulajat Amerikkalaiset poplaulajat Mieslaulajat Suuret teokset Tämä kuuluisa laulaja ja lauluntekijä tunnetaan perustavansa bändin Bee Gees vuonna 1958 yhdessä veljien Robinin ja Mauricen kanssa. Trioon liittyi myöhemmin heidän nuorin veljensä Andy, ja bändi on tuottanut suurimpia hittejä siitä lähtien. Barryn 'Bee Gees' tunnetaan mm. Kappaleista, kuten 'Let Me Love You' ja 'Saturday Night Fever'.Amerikkalaiset laulajat Neitsyt miehet Palkinnot ja saavutukset Gibb sai ”Radio 5KA” -palkinnon kappaleestaan ​​”I Was a Lover, A Leader of Men” vuonna 1966 kategoriassa ”Vuoden paras sävellys”. Vuonna 1997 Bee Gees otettiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen Ohiossa Yhdysvalloissa. Loistava muusikko otettiin vastaan ​​2. toukokuuta 2004 'Britannian imperiumin järjestyksellä', jonka hän keräsi Buckinghamin palatsissa veljensä Robinin seurassa. Henkilökohtainen elämä ja perintö 22. elokuuta 1966 tämä kuuluisa laulaja meni naimisiin Maureen Batesin kanssa. Avioliitto oli lyhytikäinen ja he erosivat neljän vuoden kuluessa avioliitosta. Syntymäpäivänään 1. syyskuuta 1970 hän meni naimisiin entisen englantilaisen kauneuskuningatar Linda Greyn kanssa. Pariskunnalla on neljä poikaa, Stephen, Ashley, Travis, Michael ja yksi tytär Alexandra. Nettovarallisuus Tämän kuuluisan Bee Gees -yhtyeen laulaja-lauluntekijän arvioitu nettovarallisuus on 90 miljoonaa dollaria.

Palkinnot

Grammy-palkinnot
1981 Paras pop-esitys duolta tai ryhmältä laulun kanssa Voittaja
1979 Paras sovitus ääniä varten Voittaja
1979 Paras duon, ryhmän tai kuoron pop-laulu Voittaja
1979 Vuoden albumi Voittaja
1978 Ryhmän paras pop-laulu Voittaja