BadBoyHalo Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 2. huhtikuuta , tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäviisiIkä: 26 vuotta,26 -vuotiaat miehetkun sumuinen copeland syntyi

Aurinko merkki: Oinas

Tunnetaan myös:Darryl NoveschoschSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Yhdysvallat

Kuuluisa:YouTube -tähtikuinka vanha on jack dorsey
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Adin Ross Fedmyster Turner Tenney Myytti

Kuka on BadBoyHalo?

BadBoyHalo on amerikkalainen sisällön luoja ja sosiaalisen median persoonallisuus, joka tunnetaan parhaiten suosittujen isännöinnistä Minecraft palvelin, MunchyMC . BadBoyHalo suoratoistaa sisältöään tällä hetkellä Twitchissä ja on yksi tärkeimmistä jäsenistä Dream SMP. Hän on myös suosittu lähettäessään Minecraftiin liittyviä videoita muille sosiaalisen median alustoille, kuten YouTubelle. BadBoyHalo tunnetaan myös yhteistyöstä muiden pelaajien ja muiden kaltaisten suoratoistojen kanssaOinas MiehetJatka lukemista alla Nousta kuuluisuuteen

BadBoyHalo tuli esille, kun hän aloitti videoiden suoratoiston Twitchissä. Hänen suosionsa kasvoi, kun hän alkoi osallistua tapahtumiin, kuten Minecraft -mestaruus , tapahtuma, jossa Twitch -striimaajat ja YouTuberit kokoontuvat pelaamaan erilaisia ​​suosittuja minipelejä. Hänen osallistumisensa Minecraft -mestaruus ei vain kasvattanut suosiotaan Twitch -suoratoistojen keskuudessa, vaan myös tehnyt hänestä kuuluisan YouTuben maailmassa. Tällä hetkellä BadBoyHalon Twitch -tilillä on yli kaksi miljoonaa seuraajaa.

Hänen YouTube -kanavallaan, joka luotiin 28. toukokuuta 2012, on yli kolme miljoonaa tilaajaa. BadBoyHalo on suosittu myös Instagramissa, jossa hänellä on yli miljoona seuraajaa. Hänen Twitter -tilillään, joka luotiin heinäkuussa 2012, on yli kaksi miljoonaa seuraajaa.

Henkilökohtainen elämä

BadBoyHalo nauttii viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Hän on hyvin lähellä sisartaan, jonka hän mainitsi suorassa lähetyksessä. Hän rakastaa myös viettää aikaa lemmikkikoiransa Lucyn kanssa, joka on maltalainen koira. Ennen Lucya hän omisti toisen maltalaisen koiran ja kaksi lemmikkisammakkoa, nimittäin herra Hoppy ja Leopard. Sosiaalisen median sisällön luomisen lisäksi BadBoyHalo on työskennellyt myös eri vammaisten lasten kanssa. BadBoyHalo on myös osallistunut veitsenheittokilpailuihin. Hän asuu tällä hetkellä Floridassa kämppiksen kanssa.

Youtube Instagram