Ashley Jade Sternin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 24. tammikuuta , 1993

Ikä: 28 vuotta,28-vuotiaat naiset

Aurinko merkki: VesimiesSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Vanha Westbury, Long Island, New York

Kuuluisa:Howard Sternin tytär

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naiset

Perhe:

isä: Howard Stern Emily Beth Stern Alison Berns Patrick Black ...

Kuka on Ashley Jade Stern?

Ashley Jade Stern on Howard Sternin, kuuluisan radio- ja TV-persoonan, nuorin tytär, joka tunnetaan parhaiten radio-ohjelmastaan Howard Stern -näyttely . Vaikka Ashley oli jo suosittu syntymänsä jälkeen, tiedotusvälineet käsittelivät häntä laajemmin, kun hänen vanhempansa päättivät tehdä avioeron vuonna 2001. Koska Ashley oli tuolloin vain kahdeksanvuotias, hänen huoltajuudestaan ​​puhuttiin usein kaupungista ja lopulta päätti asua äitinsä ja isäpuolensa kanssa. Hänen isänsä tarjoutui kuitenkin ottamaan täyden huoltajuuden hänestä ja hänen sisaristaan. Perheen eron jälkeen Stern-sisaret ovat päättäneet johtaa omaa elämäänsä. Huolimatta siitä, että Ashley Jade Stern on syntynyt kuuluisille vanhemmille, hän on päättänyt olla siirtymättä valkokankaalle ja pysynyt tietoisesti poissa yleisön näkyvyydestä. Vaikka monet spekuloivat, että hänestä tulisi näyttelijä tai liittyisi teatteriin, Ashley näyttää elävän väitettyä elämää ruudujen takana. Hän ei myöskään ole aktiivinen missään sosiaalisen median verkostossa ja jatkaa edelleen hillittyä elämäntapaa.

Ashley Jade Stern Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=NOFc9Gh3bOI
(Julkkis-TV) Nousta kuuluisuuteen

Ashley Jade Stern syntyi parrasvaloihin, koska hän oli kuuluisan radiohenkilöstön tytär Howard Stern . Hänen isänsä menestyvä ura radioshow-isäntänä ulottui myös hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, ja hänen perheensä oli usein vuosien varrella kovassa median valvonnassa. Hänen vanhempansa tutustuivat toisiinsa yhteisten ystävien kanssa heidän opiskellessaan Bostonin yliopistossa, ja Howard Stern myönsi tietävänsä haluavansa mennä naimisiin Alison Bernsin kanssa viikon kuluessa heidän suhteestaan. He lopulta menivät naimisiin vasta 24-vuotiaana Temple Ohabei Shalomissa Brooklineissa Massachusettsissa. Ashley tuli perheeseen viisitoista vuotta vanhempiensa häät jälkeen, ja kaikki suhtautuivat siihen myönteisesti ja hänen syntymästään kerrottiin runsaasti tiedotusvälineissä.

Siitä lähtien Stern-perhe on ollut monien myyntipisteiden ja uteliaisuuden keskipiste, vaikka hän ei puhunut aktiivisesti yleisölle. Howard Stern toteutti myös aktiivisia toimenpiteitä suojellakseen lapsiaan tiedotusvälineiltä ja varmistaen, että heidän henkilökohtainen elämä ei ole alttiina yleisölle. Kun Ashley Jade Sternin vanhemmat antoivat avioeron, Ashley tuli jälleen parrasvaloihin. Hänen vanhempiaan mainostettiin usein 'ihanteellisina pariskunnina', ja heidän erottamisensa oli järkytys monille. Samalla yleisö halusi nähdä, kuinka heidän lapsensa selviytyivät näinä stressaavina aikoina ja Ashley, joka oli vasta kahdeksanvuotias, oli pääpaino. Sternin perhe onnistui kuitenkin kellumaan tämän läpi, ja Ashley ja hänen sisarensa päättivät asua äitinsä kanssa. Siitä lähtien hän on onnistunut pysymään poissa suositusta kertomuksesta ja johtamaan elämää yksin. Huolimatta siitä, että Ashley Jade Stern on syntynyt Internetin ja sosiaalisen median verkostoitumisen aikakaudella, hän ei ole aktiivinen missään sosiaalisen median kanavassa ja on tietoisesti päättänyt olla ottamatta itseään julkisuuteen. Hän on hillitty elämäntapa kameroiden takana ja puhuu harvoin tiedotusvälineille.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Ashley Jade Stern syntyi 24. tammikuuta 1993 Old Westburyssä Long Islandilla New Yorkissa. Hänen isänsä Howard Stern on kuuluisa radiohenkilöstö, kirjailija ja näyttelijä. Hänen äitinsä Alison Berns oli opiskelija Bostonin yliopistossa, kun Ashleyn vanhemmat tapasivat toisiaan. Ashleyllä on kaksi vanhempaa sisarusta: Emily Beth Stern ja Deborah Jennifer Stern. Hänen sisarensa, Emily, on suosittu näyttelijä, kun taas Deborah on entinen näyttelijä, joka johtaa tällä hetkellä omaa konsultointiaan.

Ashley Jade Stern syntyi viisitoista vuotta vanhempien avioliiton jälkeen. Huolimatta siitä, että Ashley on syntynyt kuuluisalle kuuluisuudelle, hänen sisaruksiaan ja sisaruksiaan vartioitiin hyvin tiedotusvälineissä, eikä tietoa hänen koulutuksestaan ​​ja kasvatuksestaan ​​ole yleisön saatavilla. Ashleyn vanhemmat erosivat toisistaan ​​vuonna 2001, mikä oli heidän faniensa järkytys. Hänen äitinsä avioitui uudelleen David Scott Simonin kanssa, ja hänen isänsä naimisiin näyttelijän ja mallin Beth Ostrosky kanssa.