Anthony Mackie Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 23. syyskuuta , 1978Ikä: 42 vuotta,42-vuotiaat miehetAurinko merkki: Vaaka

Tunnetaan myös:Anthony Dwane MackieSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:New Orleans, Louisiana, USA

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Musta näyttelijä

Korkeus: 5'10 '(178cm),5'10 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen: Sheletta Chapital Jake Paul Wyatt Russell Macaulay Culkin

Kuka on Anthony Mackie?

Anthony Mackie on merkittävä amerikkalainen näyttelijä. Hän on esiintynyt useissa Broadwayn ja Off-Broadwayn näytelmissä, kuten ”Talk”, ”Black Bottom”, “McReele”, “Drowning Crow” ja “A Soldier's Play”. Debyyttinsä valkokankaalla elokuvassa 8 Mile hän esiintyi useissa muissa elokuvissa. Mackie tunnetaan parhaiten näyttelemisestä elokuvissa 'Brother to Brother', 'She Hate Me', 'We Are Marshall', 'The Hurt Locker', 'Night Catches Us', 'The Adjustment Bureau', 'Captain America: The Talvisotilas, Avengers: Age of Ultron ja Kapteeni Amerikka: sisällissota. Amerikkalainen näyttelijä on myös näyttellyt niin HBO-televisioelokuvassa 'All the Way', joka esiintyy Bryan Cranstonia vastapäätä, joka kuvasi Tony-palkittua rooliaan Lyndon B.Johnson. Elokuva oli sovitettu samannimisestä näytelmästä. Mackien palkintoihin ja kunnianosoituksiin hän on voittanut useita palkintoja tähän päivään saakka. Hän voitti OBIE-palkinnon esityksestään 'Talk'. Hän sai 'Black Reel Award' -palkinnon parhaasta naispuolisesta näyttelijästä elokuvasta 'The Hurt Locker'. Hän voitti myös 'Black Reel Award' -palkinnon parhaaksi Näyttelijä 'roolistaan ​​elokuvassa' Night Catches Us '. Näiden lisäksi Mackie on ansainnut useita ehdokkaita useille palkinnoille, kuten Gotham Awards, Independent Spirit Awards, NAACP Image Awards ja monet muut.

Anthony Mackie Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anthony_Mackie_2_by_David_Shankbone.jpg
(David Shankbone [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]) Kuvahyvitys https://www.upi.com/Entertainment_News/2015/10/20/Anthony-Mackie-calls-Trump-endorsement-a-bad-attempt-at-a-joke/4451445355107/ Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:DIG13890-052.jpg
(Jay Godwin [julkinen verkko]) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anthony_Mackie_by_Gage_Skidmore.jpg
(Gage Skidmore [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)]) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anthony_Mackie_by_David_Shankbone.jpg
(David Shankbone [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anthony_Mackie_at_the_2008_Tribeca_Film_Festival.jpg
(David Shankbone [CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)]) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=onMMpeF6h8g
(Lehdessä) Edellinen Seuraava Ura

Anthony Mackie debytoi näyttelijänä vuonna 2001 Off-Broadway-näytelmässä ”Up Against the Wind”, jossa hän kuvasi räppäriä Tupac Shakur . Vuonna 2002 hän työskenteli Suzan-Lori Parksin näytelmässä 'Topdog / Underdog' ja myöhemmin esiintyi Carl Hancock Ruxin näytelmässä 'Talk'. Tämän jälkeen hän debytoi valkokankaalla elokuvassa 8 Mile. Kun hän esiintyi ”Law & Order: Criminal Intent” -jaksossa, näyttelijä teki vuonna 2004 TV-elokuvan ”Sucker Free City” sekä elokuvat ”Brother to Brother” ja ”She Hate Me”.

Pian sen jälkeen hänet valettiin elokuviin 'The Man', 'Freedomland', 'Half Nelson', 'Heavens Fall', 'We Are Marshall' ja 'Crossover'. Vuonna 2008 Mackie esiintyi kolmessa näytelmässä John F.Kennedyn esittävän taiteen keskuksessa: 'Aidat', 'Musta Pohja' ja 'Jitney'. Seuraavana vuonna hän esiintyi näytelmässä 'The Bacchae' sekä elokuvassa 'The Hurt Locker'. Sitten amerikkalainen näyttelijä valittiin Marcus Washingtoniksi ja Harry Mitchelliksi elokuvissa 'Night Catches Us' ja 'The Adjustment Bureau'.

Tämän jälkeen hän esiintyi useissa elokuvissa, mukaan lukien Man on a Ledge, Gangster Squad, Pain & Gain, The Fifth Estate ja Mister & Pete Krisin väistämätön tappio. Vuonna 2014 Mackie valettiin elokuvaan 'Kapteeni Amerikka: Talvisotilas'. Vuotta myöhemmin hän esiintyi elokuvassa Avengers: Age of Ultron. Tämän jälkeen hän toisti Sam Wilsonin / Falconin roolin elokuvassa 'Kapteeni Amerikka: sisällissota' vuonna 2016. Samana vuonna hän teki myös TV-elokuvan 'All the Way', jossa hän kuvasi elokuvan hahmoa. Martin Luther King Jr. .

Vuonna 2018 hän näytti jengijohtajan Kingin hahmoa elokuvassa The Hate U Give. Vuonna 2019 hänet nähtiin Netflix-science fiction -sarjan Altered Carbon kaudella 2. Vuonna 2021 hän esiintyi Marvel-televisiosarjassa The Falcon and the Winter Soldier.

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Anthony Mackie syntyi 23. syyskuuta 1978 New Orleansissa, Louisiana, USA, Willie Mackie, vanhempi, ja Martha. Hänellä on veli Calvin Mackie, joka toimi aiemmin insinöörin apulaisprofessorina. Mackie opiskeli Warren Eastonin vanhemmassa lukiossa, Pohjois-Carolinan taidekoulussa ja Juilliard-koulussa.

mikä on dantdmin oikea nimi

Hän meni naimisiin pitkäaikaisen kultaseni Sheletta Chapitalin kanssa vuonna 2014, mutta pari erosi vuonna 2018. Heillä on neljä lasta yhdessä.

Anthony Mackie -elokuvat

1. Kostajat: Infinity War (2018)

(Toiminta, Sci-Fi, Seikkailu, Fantasia)

2. Miljoonan dollarin vauva (2004)

(Urheilu, Draama)

3. Kapteeni Amerikka: talvisotilas (2014)

(Seikkailu, Trilleri, Toiminta, Sci-Fi)

4. Kapteeni Amerikka: sisällissota (2016)

(Scifi, Toiminta, Seikkailu)

5. Hurt-kaappi (2008)

(Jännitys, sota, draama, historia)

6. Kostajat: Age of Ultron (2015)

(Seikkailu, Sci-Fi, Toiminta)

7. Ant-Man (2015)

(Toiminta, Seikkailu, Komedia, Scifi)

8. Misterin ja Peten väistämätön tappio (2013)

(Draama)

9. Detroit (2017)

(Draama, historia, Trilleri, Rikos)

10. Aavikkokukka (2009)

(Draama, elämäkerta)

Viserrys