Annie Leipoo elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 26. helmikuuta , 1965Ikä: 56 vuotta,56-vuotiaat naisetAurinko merkki: kalastaa

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Allentown, Pennsylvania

Kuuluisa:Aikuismalli, Dennis Rodmanin entinen vaimo

Mallit Amerikkalaiset naisetPerhe:

Puoliso / entinen: Scarlett Johansson Megan Fox Brenda Song Kylie Jenner

Kuka on Annie Bakes?

Annie Bakes on yhdysvaltalainen entinen aikuismalli. Hänet tunnetaan parhaiten NBA-pelaajan, näyttelijän, painijan ja TV-persoonan Dennis Rodmanin entisenä vaimona. Hän on lähestynyt malliagenttia 16-vuotiaana ja on mallinnut tähän mennessä useille virastoille ja yrityksille. Hän on myös työskennellyt klubissa emännänä. Tunnettu hienosta ulkonäöltään mallinnusmaailmassa, Bakes oli aikoinaan yksi alan halutuimmista aikuismalleista. Hän on rohkea ja tyylikäs, upea hahmo kuolla. Monimuotoinen persoonallisuus, Bakes on myös kirjan 'Valkoiset tytöt eivät pomppi' kirjoittaja. Tällä hetkellä hän on naimisissa poliisin kanssa ja on nuoren naisen äiti. Julkkisasemastaan ​​huolimatta amerikkalaisen diivan sanotaan olevan maanläheinen persoonallisuus.

Annie Bakes Kuvahyvitys http://wikinetworth.com/celebrities/annie-bakes-wiki-age-family-net-worth-now-dennis-rodman-s-ex-wife.html Ura

Annie Bakes aloitti mallintamisen teini-ikäisinä. Aluksi hän mallinteli painomainoksia, ja 18 vuoden iän jälkeen kääntyi mallintamiseen tuotteille, kuten alusvaatteet ja uimapuvut. Noin tuolloin Bakes alkoi myös työskennellä yökerhoissa tulojensa täydentämiseksi. Valitettavasti hänen mallinnusuransa päättyi vuonna 1986, kun liikenneonnettomuus aiheutti hänelle vammoja ja arpia.

Saatuaan myrskyisästä avioliitosta Bakes aloitti kirjoittamisen ja julkaisi vuonna 1997 kirjan nimeltä Pahempaa kuin hän sanoo olevansa: Kävelyni villillä puolella Dennis Rodmanin kanssa. Sama kirja julkaistiin myöhemmin myös toisella nimellä Valkoiset tytöt eivät pomppi .

Jatka lukemista alla Suhde Dennis Rodmaniin

Annie Bakes alkoi seurustella ammattikoripalloilijan kanssa Dennis Rodman sen jälkeen kun hän kiinnitti hänen huomionsa klubiin vuonna 1987. Hän rakastui häneen heti ensimmäisessä kokouksessa. Kaksi vuotta myöhemmin hän synnytti ensimmäisen vauvan, tyttären nimeltä Alexis. Sitten vuonna 1991 Bakes meni naimisiin NBA-pelaajan kanssa. Heidän avioliittonsa osoittautui kuitenkin katastrofiksi. Aikuismalli väitti kerran, että Rodman huijasi häntä ja pakotti hänet toistuvasti tekemään abortteja. Vuonna 1993, saatuaan selville, että hän oli saanut tarttuvan sukupuolitaudin häneltä, duolla oli ilkeä taistelu ja Bakes jätti eron, joka saatiin päätökseen myöhemmin samana vuonna.

1990-luvun lopulla oli huhuja, että nämä kaksi olivat sovittaneet tyttärensä vuoksi. Nämä huhut hylättiin, kun Rodman meni naimisiin Carmen electra .

Henkilökohtainen elämä

Annie Bakes syntyi nimellä Anicka Bakes 26. helmikuuta 1965 Allentownissa, Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa. Vuosina hänen perheensä muutti melko usein, minkä vuoksi hän kamppaili ystävien löytämisen kanssa. Bakesin vanhemmista, perhetaustasta ja koulutuksesta ei ole saatavilla tietoja.

Joidenkin tietojen mukaan hän on nyt naimisissa uudelleen poliisin kanssa, jonka henkilöllisyys on edelleen tuntematon. Tästä lähtien entinen malli on aktiivinen Facebookissa.