Anna Faris elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 29. marraskuuta , 1976Ikä: 44 vuotta,44-vuotiaat naisetAurinko merkki: Jousimies

Tunnetaan myös:Anna Kay FarisSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Baltimore, Maryland, Yhdysvallat

Kuuluisa:Näyttelijämikä on lil boosien oikea nimi

Lainausmerkit Anna Faris Lapsi Prodigies

Korkeus: 5'5 '(165cm),5'5 'Naiset

Perhe:

Puoliso / entinen: Chris Pratt Meghan Markle Olivia Rodrigo Scarlett Johansson

Kuka on Anna Faris?

Yksi New Yorkerin lupaavimmista 2000-luvun Hollywood-tähdistä, Anna Faris, on arvostanut The New Yorker nimellä 'Hollywoodin omaperäisimmät sarjakuvanäyttelijät'. Hänellä oli intohimo näyttelemiseen jo yhdeksänvuotiaasta lähtien ja esiintyi näytelmässä. otsikolla 'Vaara: Muisti!' Hän aloitti parrasvalojen pelaamisen kauhu-komedia-huijaus-elokuvalla 'Pelottava elokuva', joka paransi hänen mainettaan komedianäyttelijänä Hollywoodissa. Jotkut hänen merkittävistä elokuvistaan, kuten 'The Hot Chick', 'Lost in Translation' ja palkittu elokuva 'Brokeback Mountain'. Hän on myös ilmaissut monia hahmoja elokuvissa, kuten 'Alvin ja pikkuoravat: Squeakquel' ja 'Alvin ja pikkuoravat: haaksirikkoutuneet'. Tämä 'Pelottava elokuva' -näyttelijä tunnetaan ilmeistään ja viattomasta kuvaruudusta. Hänen viehättävä persoonallisuutensa ja energiansa yhdistettynä hienoon ulkonäköön voi varmasti kirkastaa mitä tahansa tylsää hetkeä näytöllä. Hän on tällä hetkellä yksi Hollywoodin suosituimmista komedianäyttelijöistä.

Anna Faris Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Anna_Faris#/media/File:Anna_Faris_2012.jpg
(MingleMediaTVNetwork [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/PRR-124176/ Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Anna_Faris#/media/File:Anna_Faris_at_the_2013_San_Diego_Comic_Convention_in_2013,_-a.jpg
(Gage Skidmore, Peoria, AZ, Yhdysvallat, [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]) Kuvahyvitys https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Faris#/media/File:Feed_America,_Cloudy_with_a_Chance_of_Meatballs_2,_Anna_Faris_(cropped).jpg
(Neon Tommy, Xizi (Cecilia) Hua (alkuperäinen versio) Drafnir (käännetty ja rajattu versio) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]) Kuvahyvitys https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Faris#/media/File:Anna_Faris_TIFF_2011,_2.jpg
(Ping Foo [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Anna_Faris#/media/File:Anna_Faris_-_Guardians_of_the_Galaxy_premiere_-_July_2014.jpg
(Mingle Media TV [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Anna_Faris#/media/File:Anna_Faris_at_the_2013_San_Diego_Comic_Convention_in_2013_-_crop.png
(Skidmore, Gage [CC BY-SA 2.5 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5)])Jousimiesnäyttelijät Näyttelijät, jotka ovat 40-vuotiaita Naisten elokuva- ja teatteripersoonat Ura Vuonna 1999 hän sai ensimmäisen elokuvaroolinsa epäonnisen cheerleaderin Jannelle Bayna slasher-elokuvassa Lovers Lane, jonka ohjasi Jon Steven Ward. Elokuva oli kohtalainen menestys. Hänen suosionsa kasvoi vuonna 2000, kun hänet valettiin näyttelemään Cindy Campbellia Keenen Ivoryn ohjaaman kauhu-komedia-huijauselokuvassa Scary Movie. Elokuva oli parodia monista suosituista kauhuelokuvista, mukaan lukien Scream. Vuonna 2001 hän toisti roolinsa Cindy Campbellinä elokuvassa Scary Movie 2, joka oli jatkoa aikaisemmalle Scary Movie -elokuvalle. elokuva menestyi lipputuloissa, mutta ei saanut kriitikoilta hyviä arvosteluja. Vuonna 2002 hän näytteli komediaelokuvassa 'The Hot Chick', jonka ohjasi Tom Brady. Tuona vuonna hän esiintyi myös draama-kauhuelokuvassa 'May', joka sai positiivisia arvosteluja elokuvakriitikolta. Vuonna 2003 hän toimi kriitikoiden ylistämässä Golden Globe- ja Academy-palkitussa elokuvassa Lost in Translation. Hän näytti elokuvassa Kellyn roolia. Samana vuonna hänet nähtiin myös Scary Movie 3 -elokuvassa. Vuonna 2005 hän esiintyi Lashawn Malonen roolissa kriitikoiden ylistämässä Golden Globe -palkitussa elokuvassa Brokeback Mountain. Sinä vuonna hänet nähtiin myös romanttinen komediaelokuva Just Friends. Vuonna 2006 hän näytti Hannah Lewisin roolia romanttisessa komedia-supersankari-elokuvassa My Super Ex-Girlfriend. Tuona vuonna hänet nähtiin myös elokuvissa Scary Movie 4 ja Guilty Hearts. '' Vuonna 2008 hän näytteli romanttisessa komediaelokuvassa The House Bunny, jonka ohjasi Fred Wolf. Hänen kuvauksensa Shelley Darlingtonista sai kiitosta elokuvakriitikolta. Vaikka elokuva sai huonoja arvosteluja, se menestyi hyvin lipputuloissa. Vuonna 2009 hän ilmaisi Jeanette Millerin hahmon live-komediaelokuvassa Alvin ja pikkuoravat: Squeakquel. Elokuva sai kielteisiä arvioita. Jatka lukemista alapuolella Vuonna 2010 hän soitti Rachel Johnsonin roolissa live-toimintakomediaelokuvassa Yogi Bear, joka oli mukautus sarjakuvasarjaan The Yogi Bear Show. Vuonna 2011 hän toisti ääniroolinsa nimellä Jeanette Miller elokuvassa Alvin ja pikkuoravat: haaksirikko, jatkoa aikaisemmalle elokuvalle Alvin ja pikkuoravat: Squeakquel.

Helmikuussa 2013 Anna Faris esiintyi brittiläisessä komediaelokuvassa 'I Give It a Year', joka oli Dan Mazerin ohjaaja debyytti. Vuodesta 2013 lähtien Anna alkoi keskittyä televisioon ja esiintyi CBS-sitcomin 'Äiti' pääroolissa, jossa hän pelaa Christy Jolene Plunkettia, kahden lapsen yksinhuoltajaäitiä, joka taistelee alkoholismia ja huumeiden väärinkäyttöä vastaan. Sarjaa uusitaan tällä hetkellä seitsemänteen ja kahdeksanteen kauteensa.

Myöhemmin Anna teki joitain äänirooleja elokuvissa, kuten ”Pilvistä ja lihapullien mahdollisuus 2” (2013), “Alvin ja pikkuoravat: Tiehimppu” (2015) ja ”Emoji-elokuva” (2017). Kriitikot kehuivat pilvistä ja lihapullien mahdollisuutta 2, mutta Alvin ja pikkuoravat (2015) ja Emoji-elokuva eivät vaikuttaneet kriitikoihin ja saivat negatiivisia arvosteluja. Sillä välin hän soitti cameo-rooleja elokuvissa, kuten '22 Jump Street' (2014) ja 'Keanu' (2016). Hän esiintyi pääroolissa Eugenio Derbeziä vastapäätä vuoden 2018 romanttisessa komediaelokuvassa Overboard. Vaikka elokuva ei vaikuttanut kriitikoihin, se oli kaupallinen menestys. Amerikkalaiset naiselokuvat ja teatteripersoonat Jousimies Naiset Suuret teokset Hänet nähtiin kriitikoiden ylistämässä palkitussa elokuvassa Lost in Translation, joka oli valtava taloudellinen menestys ja ansaitsi 119,7 miljoonaa dollaria maailman lipputuloilla. Elokuva palkittiin neljällä IFP Independent Spirit Awards -palkinnolla, ja Amerikan Writers Guild palkitsi sen parhaalla käsikirjoituksella.

Anna Faris nähtiin palkitussa ja kriitikoiden ylistämässä elokuvassa Brokeback Mountain, joka voitti Kultaisen leijonan Venetsian elokuvajuhlilla. Se voitti myös elokuvan parhaan elokuvan ja parhaan ohjaajan palkinnon. Britannian elokuva- ja televisiotaiteen akatemia. ''

Hänen tv-sarjansa 'Äiti' on saanut useita tunnustuksia. Näyttely on saanut ehdokkaat arvostetuilla Primetime Emmy Awards-, Critics Choice Awards- ja People’s Choice Awards -palkinnoilla. Jatka lukemista alla Palkinnot ja saavutukset Vuonna 2004 hänet nimitettiin ”Ketjusahapalkinnolle” kategoriassa ”Paras naispääosanäyttelijä” elokuvalle ”Toukokuu”.

Vuonna 2009 Anna Faris sijoittui 60. sijalle maailman 100 seksikkäimmän naisen listalle.

kuinka vanha on aaron paul
Hän sai vuoden komediatähden palkinnon vuoden 2012 CinemaCon Awards -palkinnosta. Henkilökohtainen elämä ja perintö Vuonna 2004 hän meni naimisiin Ben Indran kanssa. Valitettavasti heidän avioliitonsa päättyi eroon vuonna 2008.

9. heinäkuuta 2009 Anna Faris meni naimisiin näyttelijä Chris Prattin kanssa, ja pariskuntaa siunattiin pojalla nimeltä Jack. Anna Faris ja Chris Pratt erosivat lokakuussa 2018 yhdeksän vuoden avioliiton jälkeen.

Lokakuussa 2017 Anna Faris aloitti tapaamisen kuvaaja Michael Barrettin kanssa. Heidän sitoutumisensa vahvistettiin vuonna 2020.

Trivia Tämä amerikkalainen sarjakuvanäyttelijä kuvasi elokuvaa kuuden kuukauden raskaana. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu 30 miljoonaa dollaria.

Anna Faris -elokuvat

1. Käännöksestä kadonnut (2003)

(Draama)

2. Brokeback Mountain (2005)

(Draama, Romantiikka)

3. 22 Jump Street (2014)

(Toiminta, Komedia, Rikos)

4. Usein kysytyt kysymykset aikamatkoista (2009)

(Komedia, Scifi)

emiliano rodolfo rosales-birou

5. Odottaa ... (2005)

(Komedia)

6. toukokuu (2002)

(Kauhu, Draama)

7. Diktaattori (2012)

(Komedia)

8. Vain ystävät (2005)

(Komedia, romantiikka)

9. Vie minut kotiin tänään (2011)

(Komedia, Draama, Romantiikka)

10. Pelottava elokuva (2000)

(Komedia)

Viserrys Instagram