Anna Beth Goodmanin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt: 1969mihin yliopistoon Matthew Stafford meni

Ikä: 52 vuotta,52-vuotiaat naisetTunnetaan myös:Anna Beth Hartzog

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Yhdysvallat

Kuuluisa:John Goodmanin vaimo

Liikenainen Amerikkalaiset naisetPerhe:

Puoliso / entinen: John Goodman Kylie Jenner Beyonce Knowles Kourtney Kardas ...

Kuka on Anna Beth Goodman?

Anna Beth Goodman on amerikkalainen liikenainen ja kuuluisan Hollywood-näyttelijän John Goodmanin vaimo. Hän omistaa lasten vaatetus- ja lelukaupan, Pippen Lane . Kaupassa, joka sijaitsee kuuluisalla Magazine Streetillä New Orleansissa, Louisianassa, on useita suosittuja tuotemerkkejä, mukaan lukien maailmankuulu tuotemerkki. Lylian Heirloom . Anna Beth meni naimisiin John Goodmanin kanssa vuonna 1989, ja nämä kaksi ovat olleet yhdessä siitä lähtien. Sen lisäksi, että Anna Beth on menestyvä liikenainen, hänet hyvitetään myös auttamaan aviomiehensä valloittamaan sisäiset demonit vuosien varrella. Hän asuu tällä hetkellä Kaliforniassa yhdessä kiviset ja Soraset näyttelijä ja heidän lemmikkikoiransa.

Anna Beth Goodman Kuvahyvitys https://www.marathi.tv/celebrity-spouses/anna-beth-goodman/ Kuvahyvitys https://homesecurity.press/quotes/john-goodman-actor-weight-loss.html Edellinen Seuraava Varhainen elämä ja ura

Anna Beth Goodman syntyi Anna Beth Hartzog vuonna 1969 Yhdysvalloissa. Hänet kasvatettiin Bogalusassa, Louisianassa, ja hänet ilmoittautui Bogalusa-lukioon. Hän valmistui lukiosta vuonna 1986, ennen kuin hän osallistui New Orleansin yliopistoon opiskelemaan kuvataiteita. Valmistuttuaan Annabeth muutti Los Angelesiin aloittaakseen uransa vaatevalmistajana. Hän palasi Louisianaan vuonna 1997 ja avasi lastenvaatekaupan Ranskan korttelissa New Orleansissa. Hänen päätöksensä avata lasten kauppa johtui siitä, että New Orleansista puuttui tuolloin tunnustettu eurooppalainen lastenvaatekauppa. Pippen Lane tällä hetkellä talossa leluja, kenkiä, liinavaatteita, lahjoja, rattaita, kirjoja ja paljon muuta. Vuonna 2011 Annabeth osti ranskalaisen vaatemerkin Lylian Heirloom . Tuotemerkki, joka koostuu käsintehtyistä kirjontavaatteista, on ollut osa sitä Pippen Lane's jo ennen kuin Anna osti sen. Tuotemerkki itsessään on yli 100 vuotta vanha ja on yksi Pippen Lanen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Anna Beth loi lopulta myymälänsä allekirjoitustarran, Äitiyspakkaus . Etiketissä on erilaisia ​​vaatteita vastasyntyneille ja lapsille.

Jatka lukemista alla Suhde John Goodmaniin

Anna Beth tapasi John Goodman Halloween-juhlissa vuonna 1987, kun hän opiskeli New Orleansin yliopistossa. John kuvasi tuolloin New Orleansissa tuolloin tulevaa elokuvaa 'Kaikki ovat kaikki amerikkalaisia'. Pari vuotta seurusteltuaan Annabeth ja John päättivät kävellä käytävää pitkin vuonna 1989. Heitä siunattiin tyttärensä Mollyn kanssa. Evangeline Goodman 31. elokuuta 1990. Tyttärensä syntymän jälkeen Anna ja John päättivät muuttaa pois Hollywoodista varmistaakseen, että heidän tyttärellään on lapsuutensa ja Hollywoodiin liittyvä loisto ja hohto.

Anna Beth Goodman hyvitetään aviomiehensä auttamisesta alkoholismin torjunnassa. Vuonna 2018 haastattelussa John avasi pitkäaikaisen ongelmansa alkoholiriippuvuudesta ja siitä, kuinka Anna vakuutti hänet käymään hoitokeskuksessa voittamaan riippuvuus. John voitti lopulta sisäiset demonit ja on pysynyt raittiina vuodesta 2007. Anna Beth auttoi myös Johnia pudottamaan muutaman kilon. Itse asiassa Anna ja John harjoittavat usein yhdessä kuntosalilla, jonka he ovat asettaneet kotiinsa. Asuessaan eri paikoissa, kuten Calabasasissa, Tampassa ja New York Cityssä, Goodmans osti 4,6 miljoonan dollarin koti Pacific Palisadesissa vuonna 2008, jossa he asuvat tällä hetkellä.

Henkilökohtainen elämä ja perhe

Anna Beth Goodman osallistuu usein julkisiin tapahtumiin kuuluisan aviomiehensä kanssa. Vuonna 2017 Anna ja hänen perheensä nähtiin osallistumassa Johnin täht seremoniaan Kalifornian Hollywood Walk of Fame -kadulla. Joitakin muita tapahtumia, joihin Anna on osallistunut, ovat muun muassa ”Royal Ascot 2015” ja ensi-ilta Ongelma käyrän kanssa Westwoodissa. Anna Beth Goodman on lähellä tyttärensä Mollyä. Molly seurasi isänsä jalanjäljissä tullakseen elokuvateollisuuden tuotantoavustajaksi. Anna Beth rakastaa koiria ja omistaa pari koiraa Pacific Palisades -asunnossaan.