Angie Bautista Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:KÄYTTÖKuuluisa:Dave Bautistan entinen vaimo

Perheenjäsenet Amerikkalainen nainenPerhe:

Puoliso / entinen: Melinda Gates Priscilla Presley Katherine Schwa ... Patrick Black ...

Kuka on Angie Bautista?

Angie Bautista on näyttelijä, ammattimainen painija ja sekakilpailutaiteilija Dave Bautista. Hänen perheestään on vähän tietoa ennen avioliittoaan Bautistaan. He menivät naimisiin vuosina 1998–2006. Syyskuussa 2002 Angien lääkärit diagnosoivat hänelle munasarjasyövän. Angie on kuntoilun harrastaja, kuten Bautista. 2000-luvun alkupuolella hän alkoi löytää kehostaan ​​uusia mustelmia, joita hän ei muista. Lisäksi hän sekoitti suurimman osan syömistään ruoasta ja hänen energiataso oli laskenut merkittävästi. Kun hän otti yhteyttä lääkäriinsä, he ajattelivat aluksi, että se oli tapahtunut hänen kunto-ohjauksensa muutoksen takia. Ne osoittautuivat kuitenkin vääriksi ja lopulta sonogrammi osoitti, että hänen oikeassa munasarjassaan oli kasvain. Siitä lähtien häntä on hoidettu sekä taksolilla että karboplatiinilla, mikä on antanut hänelle mahdollisuuden torjua syöpää tasaisesti. Hän on mennyt remissioon useita kertoja ja pystynyt edelleen säilyttämään myönteisen asenteen. Vuonna 2010 Bautista matkusti ympäri Yhdysvaltoja tehdäkseen videon, jolla kerätään rahaa munasarjasyövän tutkimukseen. Elokuussa 2010 julkaistu video oli omistettu Angielle.

Angie Bautista Kuvahyvitys https://twitter.com/abaut101 Aikainen elämä

Angie Bautista syntyi nimellä Angie Lewis Yhdysvalloissa. Tämän lisäksi hänen perheestään ja varhaisesta elämästään ei ole juurikaan tietoa. Huolimatta siitä, että Angie on kerran ollut naimisissa kaikkien aikojen suurimpien World Wrestling Entertainment -tähtien kanssa, Angie ei ole koskaan etsinyt aktiivisesti valokeilaa.

Jatka lukemista alla Avioliitto Dave Bautistan kanssa

Angie Bautistan entinen aviomies Dave Bautista on amerikkalainen painija, näyttelijä ja sekalaiset taistelulajien taiteilija. Alun perin hänestä tuli kuuluisa urastaan ​​WWE: ssä, jossa hän paini renkaan nimellä Batista. Hän on nelinkertainen WWE: n raskaansarjan maailmanmestari, kaksinkertainen WWE: n mestari, kolme kertaa maailman Tag Team Champion ja kertaluonteinen WWE Tag Team Champion. Hän on myös vuosina 2005 ja 2014 Royal Rumble -voittaja ja on otsikoinut WrestleMania 21: n ja WrestleMania XXX: n. Hän debytoi näyttelijänä luottamattomassa roolissa vuoden 2006 komediassa Suhteelliset muukalaiset . Dave Bautista on sittemmin esiintynyt Drax the Destroyer -elokuvana Marvel Cinematic Universe -elokuvissa, Mr.Hinx James Bond -elokuvassa Spektri ja Sapper Morton sisään Blade Runner 2049.Dave Bautista oli ollut naimisissa kerran ennen suhdettaan Angie Bautistaan. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Glenda Fe Bautista, jonka kanssa hän meni naimisiin 25. maaliskuuta 1990. Heillä on kaksi tytärtä yhdessä, Keilani (s. 1990) ja Athena (s. 1992). Bautistan ja Glendan avioero saatiin päätökseen 1. huhtikuuta 1998.

Angie ja Dave menivät naimisiin 16. marraskuuta 1998. He olivat naimisissa noin kahdeksan vuotta, ennen kuin he erosivat vuonna 2006. Avioliitonsa aikana Angie Bautista kiinnostui vintage-metallisista lounasrasioista ja alkoi kerätä niitä.

Taistelu munasarjasyövän kanssa

Kuten monien muiden kohdalla, jotka ovat kokeneet samanlaisia ​​koetteluja kuin hän, Angie Bautista muistaa elävästi päivän, jolloin hänelle diagnosoitiin munasarjasyöpä. Diagnoosia edeltävinä päivinä hän oli alkanut kokea hienovaraisia ​​oireita, joita hän ei voinut katsoa muiksi mahdollisuuksiksi. Yksi asioista, joihin hän ja Bautista liittyivät, oli heidän keskinäinen rakkautensa kuntoon. Tuolloin hän oli erinomaisessa kunnossa. Itse asiassa hän valmistautui kehonrakennuskilpailuun. Hänen ruumiinsa alkoivat kuitenkin ilmestyä mustelmia, joita hän ei muista. Hänen energiataso oli pudonnut rajusti ja hän heitti jatkuvasti ruokaa, jota hän syö. Hän vaistomaisesti tajusi, että jokin oli hyvin vialla.

Myöhemmin hän puhui lääkärilleen, joka päätyi siihen johtopäätökseen, että muutokset johtuivat hänen kunto-ohjauksestaan, ja kertoi, että se oli ravitsemuksellinen asia. Hän jatkoi neuvomaan häntä, että hänen tulisi muuttaa ravintolisien saantiaan. Hänen oireensa pysyivät kuitenkin samat jopa kahden ja puolen kuukauden kuluttua. Tämän seurauksena Angie Bautista päätti suorittaa laajemman tutkimuksen ja verityön. 9. syyskuuta 2002 hänelle kerrottiin, että hänellä oli munasarjasyöpä.

kuinka vanha on darren mcgavin

Seuraavina vuosina hän on ollut remissiossa ja poissa siitä useita kertoja. Hänen hoidonsa koostui lähinnä kahden lääkkeen, taksolin ja karboplatiinin, saannista. Kokemuksestaan ​​syövän torjunnassa Angie on todennut, että syöpä ei näytä yhdeltä asiasta. Hän kuvasi, Ihmiset ajattelevat, että syöpäpotilaat näyttävät tietyllä tavalla, mutta syöpä voi vaikuttaa henkilöön, joka näyttää täydellisesti fyysisesti hyvältä.

Bautista vs. syöpä oli videoprojekti, jonka loivat kahden vuoden aikana pääasiassa Dave Bautista ja hänen hyvä ystävänsä, entinen WWE: n turvallisuuspäällikkö Jimmy Noonan. Se julkaistiin elokuussa 2010 yhteistyössä Etelä-Ranskan Spa Naturalsin ja Monday Night Mayhem -painien kanssa tarjotakseen taloudellista tukea Ovarian Cancer Research Alliance (OCRA) -yritykselle. Angie esiintyi videossa, mutta hän ei aluksi tiennyt, että Bautista oli omistanut videon hänelle. Vasta sen valmistuttua hänelle ilmoitettiin.

Äitiys

Vuonna 2007, kun Angie oli remissiossa, hänen poikansa Oliver Bautista syntyi in vitro -hedelmöityksellä. Hän kutsuu häntä 'Miracle Babyiksi'.