Amy Lee Fisher Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 7. syyskuuta , 1996Poikaystävä:Tom HarrisIkä: 24 vuotta,24 -vuotiaat naaraat

Aurinko merkki: NeitsytSyntynyt maa: Englanti

Syntynyt:Englanti, Lontoo, Iso -Britannia

Kuuluisa:YouTuberKorkeus: 5'5 '(165cm),5'5 'Naaraat

Perhe:

sisarukset:Ellie

Sairaudet ja vammat:Krooninen väsymysoireyhtymä

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Sam Pepper Freddy-serkku-B ... Chris Dixon ImAllexx

Kuka on Amy Lee Fisher?

Amy Lee Fisher oli sosiaalisen median persoonallisuus, joka tuli tunnetuksi omalla You Tube -kanavallaan, jossa hän jakoi elämänsä kroonisten sairauksien kanssa-Ehlers Danlos -oireyhtymä (EDS) ja muut. Hän halusi YouTube -kanavansa ja Instagram -tilinsä kautta lisätä tietoisuutta kroonisista sairauksista ja tavoittaa samassa asemassa olevat ihmiset. Tämän lisäksi hän jakoi tililleen myös elämäntapasisältöä. Amy kuoli huhtikuussa 2021.

Amy Lee Fisher Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/Bpy5zh5HNFS/
(amieelee) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BpuPaphH71f/
(_amieelee) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BomOfvZAEWl/
(_amieelee) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BrPi2S9HBIK/
(amieelee) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BW5Nf-ZBvSJ/
(_amieelee)Neitsyt naiset

Vuonna 2013 hänellä todettiin sarja kroonisia sairauksia. Näitä ovat Ehlers Danlosin oireyhtymä (EDS), posturaalinen takykardiaoireyhtymä, gastropareesi, suoliston häiriöt, mastolakkien aktivaatiohäiriö, krooninen väsymysoireyhtymä, sydämen nurina ja SVT.

Vuonna 2016 Amy alkoi ladata videoita omalla nimellään YouTube-kanavalleen- Amy Lee Fisher - tavoitteena levittää tietoisuutta kroonisista sairauksista. Hänen sisältöönsä kuului myös kauneus- ja muotivideoita. Tili keräsi 3,15 miljoonaa tilaajaa. Hänen toinen You Tube -kanavansa - Amyn elämä - on tilannut 1,12 miljoonaa tilaajaa.

Hän jakoi myös elämän- ja terveysmatkansa Instagram -tiliensä kautta @_amieelee ja @chronically.ams . Hän halusi tavoittaa muita ihmisiä, jotka kärsivät kroonisista sairauksista. Hänen edellisellä tilillään on 44,4 tuhatta seuraajaa, kun taas jälkimmäisellä tilillä on 75,1 tuhatta seuraajaa.

1. huhtikuuta 2021 Amy Lee Fisher valitettavasti kuoli. YouTube -yhteisö järkyttyi hänen kuolemastaan ​​ja kunnianosoituksia yhdelle alustan vahvimmista ja rakastetuimmista sisällöntuottajista.

Instagram