Amanda Lee Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 13. joulukuuta , 1986jotka ovat Emma Stonen vanhemmat

Ikä: 34 vuotta,34-vuotiaat naisetAurinko merkki: Jousimies

Tunnetaan myös:Amanda Elise LeeSyntynyt:Kanada

Kuuluisa:Malli ja Instagram-tähti

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulleChristian Burns Elisabeth Rioux Claudia Tihan | Nick Bateman

Kuka on Amanda Lee?

Amanda on kanadalainen sosiaalisen median tunne ja kunto malli. Hän nousi kuuluisuuteen sen jälkeen, kun kuuluisa tanssija merkitsi viestinsä Instagramiin ja yön yli kaikki hänen virkansa menivät yli miljoonan seuraajaan. Hänestä tuli yrittäjä aloitettuaan verkkosivustonsa ja julkaisi äskettäin oman kalenterin virallisella sivustollaan. Amanda on nyt muotialan globaali kasvot ja on useiden kuntoiluun ja muotiin liittyvien tuotteiden brändin lähettiläs. Hän myös malleja tunnetuille suunnittelijoille. Itse asiassa hän on yksi kuuluisimmista sosiaalisen median syntyneistä malleista. Amandalla on yli 8,6 miljoonaa fania Instagram-tilillään ja yli 300 000 fania Facebook-sivulla. Hän pitää fanit ajan tasalla uusimmista projekteistaan ​​ja viesteistään myös Twitter-tilillään. Hän on julkaissut kunto- / harjoitteluvideoita ja on kuntoyhtiön 'ehplabs' kasvot. Amanda työskentelee myös henkilökohtaisena kouluttajana ja ohjaajana. Kuvahyvitys http://tibba.net/post/amanda-lee-is-the-most-beautiful-fitness-model Kuvahyvitys https://wallpaperscraft.com/download/amanda_lee_rogers_blonde_dress_elegant_beautiful_model_actress_25234/1920x1080 Kuvahyvitys http://imgur.com/gallery/zTFe8Jousimies NaisetKoulutuksen jälkeen hän siirtyi yliopistoon, jossa hän oppi nykytanssia. Tanssi auttoi kuntoaan ja hän alkoi vähitellen työskennellä painojen kanssa. Noin samaan aikaan hän alkoi lähettää kuvia Insatgramiin ja Facebookiin. Hänen äitinsä kannusti häntä olemalla tyttärensä henkilökohtainen valokuvaaja. Amanda alkoi kerätä monia seuraajia, mutta kaikki räjähti päivänä, jolloin kuuluisa tanssija merkitsi postinsa ja totesi, että Amandan ruumis inspiroi. Sinä päivänä Amanda tiesi voivansa käyttää alustaa jakamaan tietoa kuntoutuksesta ja ravitsemuksesta miljoonille ihmisille sosiaalisen median kautta. Hänen tilinsä räjähti miljoonalla seuraajalla, jotka lisääntyivät jatkuvasti vuoden aikana. Heti kun hän ylitti 100 000 seuraajaa, hän alkoi saada maksuja jokaisesta postauksesta, ja sponsorit maksoivat hänelle heidän vaatevalikoimansa mainostamisesta. Siksi hän aloitti kurssin kunto-ohjaajana ja hänestä tuli itse henkilökohtainen kouluttaja. Hän ei pelkästään onnistunut tehtävässä, vaan hän alkoi myös julkaista videoita ja harjoitusistuntoja / e-kirjoja kehon eri osien virkistämiseksi.

@womensbest slim body shake + tämä lääkepallo ab harjoitus tasaisemmalle vatsalle! Itsenäisyyspäivämyynti jatkuu nyt ?? käytä koodia AMANDA10 10%: n alennukseen! #womensbest? Hyppyradan lankku 30 sekuntia, lääkepallokierre 30 toistoa, pallopenkki 30 sekuntia. Toista 3xs

kuinka vanha on megyn kelly

Amanda Lee (@amandaeliselee) jakama viesti 5. heinäkuuta 2016 klo 9.28 PDT

mistä mila kunis on kotoisin
Jatka lukemista alla Mikä tekee Amanda Lee: stä niin erikoisen Hänen virheetön hahmonsa, herkkä kaarevuutensa ja moitteeton kauneutensa tekevät tästä globaalista kuntoiluhahmosta poikkeuksen kunto- ja muotimaailmassa. Hän on tarkka sävytys ruumiille, jolla on vahva hyvinvointi. Hänen matkansa kuuluisuuteen ei ole ollut helppo, ikään kuin hän olisi saanut pienyritysten ja tuotemerkkien huomion alkuvaiheen urallaan, vain sosiaalisen median ansiosta hän sai hallitsevan aseman alalla. Siksi hän on kiitollinen kaikesta menestyksestään hyvin toivoville ja kannattajille. Amanda on inspiraatio miljoonille naisille, jotka haluavat elää terveellistä ja kunnollista elämää. Mutta ulkonäön lisäksi Amanda toivoo auttavan naisia ​​rakentamaan itseluottamusta ja sisäistä ydinvoimaa. Hän uskoo, että hänellä on vielä paljon saavutettavissa ja jatkaa työtä niin kauan kuin pystyy.

Lähetti tämän vastarintaharjoituksen tänään snapchatni. Niitä on hyvä käyttää kotona, kun et pääse kuntosalille. SC: AMANDALEEFIT Jump kyykky- 20reps, Side to Side kyykky- 20reps, Lunge paikoillaan pitämällä nauhaa -15reps / kummallakin puolella ??

Amanda Leen (@amandaeliselee) jakama viesti 17. lokakuuta 2016 klo 20.36 PDT

Fameen ulkopuolella Fitness ei ole vain Amandan työ, vaan hänen intohimonsa, ja vaikka tämä ei olisikaan töissä, tämä pommi on kiireinen treenaamaan ja pysymään terveenä ja kunnossa. Vaikka hän on kuntosalin ohjaaja, hän vannoo joogan periaatteita ja on kiehtonut sen terveydellisistä eduista. Kun on aika harjoittaa, Amanda rakastaa treenaamista alakehollaan ja totesi haastattelussa, että hänen saaliinsa teki hänestä kuuluisan. Amanda lähettää yhden kuvan viikossa ‘Instagram’ -profiiliinsa, vaikka hän voisi helposti lähettää 3–4, mutta pitää mieluummin, että seuraajansa kaipaavat enemmän.

Maamiinabaari kyykky 10reps / 3sets, maamiinapalkin split kyykky olkapuristimella 8reps / 3sets

Amanda Leen (@amandaeliselee) jakama viesti 21. heinäkuuta 2016 klo 10.58 PDT

Verhojen takana Amanda Lee syntyi Kanadassa ja on toinen viidestä sisaruksestaan. Hänen äitinsä työskenteli ahkerasti kunto-ohjaajana kasvattaakseen lapsiaan. Amanda meni peruskouluun ja lukion valmistuttuaan hän jatkoi opiskelemaan tanssia yliopistossa ja myöhemmin suorittanut henkilökohtaisen fyysisen harjoittelun ja pilates-ohjaajan tutkinnon. Menestyksensä jälkeen hän pääsi kuuluisien aikakauslehtien kansilehdille ja sponsoroi useita kunto- ja bikini-vaatteita. Rakkauselämästään hän ei ole ollut yhteydessä kenenkään kanssa ja luultavasti on päättänyt pitää rakkaussuhteensa poissa sosiaalisen median silmistä, ja hänen on tällä hetkellä ilmoitettu olevan sinkku. Viserrys Instagram