Alex Rodriguezin elämäkerta

Nopeita faktoja

Nimimerkki:A-sauva

Syntymäpäivä: 27. heinäkuuta , 1975

Ikä: 46 vuotta,46-vuotiaat miehetAurinko merkki: Leo

Tunnetaan myös:Alexander Emmanuel Rodriguez

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Washington Heights, New York, Yhdysvallat

Kuuluisa:Baseball shortstop

morris kastanja, sr.

Baseball-pelaajat Amerikkalaiset miehet

Korkeus: 6'3 '(190cm),6'3 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen: Mike Trout Bryce Harper Clayton Kershaw Corey Kluber

Kuka on Alex Rodriguez?

Alexander Emmanuel 'Alex' Rodriguez, joka tunnetaan tunnetusti nimellä 'A-Rod', on amerikkalainen entinen ammattilainen baseball-infielder, joka pelasi Major League Baseballissa (MLB) pääasiassa New York Yankeesissa. Ennen pelaamista Yankeesissa, Hän pelasi Seattle Mariners- ja Texas Rangers -joukkueissa. Hän oli mukana baseballissa hyvin nuoresta iästä lähtien, ja häntä pidetään yhtenä parhaista baseball-pelaajista, jonka amerikkalainen baseball on koskaan nähnyt. Ennätyksellisen 500 kotikierroksellaan Rodriguez on asettanut nimensä kaikkien aikojen johtajien koti-juoksulistalle. Pelaajana hän vei itsensä ja joukkueensa paikkoihin, joihin 'Major League Baseball' ei ollut valmis käsittelemään, ja siitä tuli voimakas ilmiö baseballissa. Hänen uransa oli täynnä palkintoja, ennätyksellisiä saavutuksia ja kunnianosoituksia, mutta se oli myös hämmentynyt kiistoista. Häntä syytettiin suorituskykyä parantavien huumeiden, kokaiinin käytöstä, ja häntä kritisoitiin myös osallistumisesta maanalaisiin pokeripeleihin. Hän teki myös otsikoita laittomista seksisuhteistaan ​​naisten, prostituoitujen ja eksoottisten tanssijoiden kanssa. Hänet kiellettiin pelaamasta kausiksi 2013 ja 2014 osallistumisestaan ​​Biogenesis-skandaaliin. Eläkkeelle jäämisen jälkeen Rodriguez alkoi toimia Fox Sports 1: n lähetystoiminnan harjoittajana. Hänestä tuli myös ABC News -verkko ja hänet valettiin amerikkalaisessa liiketoimintatodellisuussarjassa Shark Tank.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Kaikkien aikojen parhaat New Yorkin jenkit Suosituimmat urheilijat, jotka ovat käyttäneet suorituskykyä parantavia huumeita Alex Rodriguez Kuvahyvitys http://www.nydailynews.com/sports/baseball/yankees/timeline-alex-rodriguez-career-gallery-1.1418142?pmSlide=1.1418139 Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=mcS2RjdQnkw
(MrHighlightVideos) Kuvahyvitys https://fi.wikipedia.org/wiki/Alex_Rodriguez
(Keith Allison [Julkinen verkkotunnus]) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BaMbJOYgsfa/
(arod) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bn7J91TgwOa/
(arod) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BneaakbgzbE/
(arod) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BisyO_NghcB/
(arod)Leo Miehet Ura

Alex Rodriguez teki debyyttinsä Seattle Marinersin kanssa 18-vuotiaana vuonna 1994 pelaten shortstop-peliä Fenwayn Red Soxia vastaan. Seuraavana vuonna hän osui ensimmäiseen kotikokemukseensa Kansas Cityä vastaan ​​Kingdomessa.

Vuonna 1995 hänet nimitettiin Seattlen Triple-A-klubiin ja hänestä tuli joukkueen aloituspysähdys. Hänet esiteltiin Sports Illustrated -kansiossa otsikkoluvulla 'Short Story: Jeter ja Rodriguez johtavat hienoimpia lyhyen urheilulajin ryhmiä toisen maailmansodan jälkeen.'

Vuonna 1997 hänet nimitettiin Sporting News- ja Associated Press -lehden vuoden tärkeimmäksi liigapelaajaksi. Hänestä tuli melkein vuoden baseball-historian nuorin arvokkain pelaaja, mutta hän menetti tittelin Juan Gonzalez.

Vuonna 1998 Alex Rodriguez valittiin vuoden Players Choice AL -pelaajaksi ja voitti toisen Silver Slugger -palkinnon. Vuonna 1999 hänellä oli 42 kotiajoa, 111 lyöntiä (RBI) ja keskimäärin .310 . Seuraavana vuonna hänet nimitettiin ”Baseball America” -lehden vuoden suurimmaksi pelaajaksi.

Hän allekirjoitti Texas Rangersin kanssa vuonna 2001. Sopimuksen arvo oli 252 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, mikä on kaikkien aikojen tuottoisin urheilusopimus. ‘Rangers’ rytmitti 'White Soxin' 16-6, ja Rodriguez teki 200. ja 201. koti-ajonsa.

Vuonna 2003 hänestä tuli nuorin pelaaja, joka osui 300 kotiotteluun ja voitti Babe Ruth Home Run -palkinnon. Texas Rangers halusi siirtää hänet ja hänen sopimuksensa pois ja tarjota hänet kaupan saataville. Hän testasi positiivisesti suorituskykyä parantavia steroideja.

Alex Rodriguez vaihdettiin New York Yankees -kilpailuun vuonna 2004 ja siirtyi kolmannelle tukikohdalle. Ensimmäisellä kaudella 'jenkkien' kanssa hän osui .286: een 36 kotiottelulla, 106 lyönnillä, 112 pisteytyksellä ja 28 varastetulla tukikohdalla.

ALCS: n ja Boston Red Soxin pelin 6 aikana vuonna 2004 Rodriguez ryösti Red Redin syöttäjä Bronson Arroyon käsinettä ja löi pallon irti. Hänet kutsuttiin puuttumaan asiaan ja suljettiin pois. ”Yankees” hävisi pelin.

Vuonna 2005 Alex Rodriguez osui .321, johti 'American League' -peliä 124 juoksulla ja 48 HR: llä ja tuli ensimmäiseksi 'Yankee' -pelaajaksi, joka voitti Amerikan liigan kotiottelutodistuksen Reggie Jacksonin jälkeen vuonna 1980. Hän oli myös viides pelaaja voittaa MVP-palkinnon.

Jatka lukemista alla

Rodriguez oli ”All-Star” vuonna 2006, ja oli neljäs liigassa RBI-sarjoissa ja kahdeksas kotiotteluissa. Hänellä oli vähintään 35 kotiajoa, 100 ajoa ja 100 RBI: tä yhdeksästä peräkkäisestä kaudesta.

Vuonna 2007 Rodriguez osui uransa 500. koti-ajoon. Hän oli ensimmäinen ja ainoa pelaaja MLB-historiassa, joka on koskaan osunut 500 kotiajoa pelaten kolmessa eri joukkueessa. Hän voitti Players Choice Award -palkinnon erinomaisesta AL Playeristä.

Hänestä tuli myös vapaa agentti ja hän päätti olla 'jenkkien' kanssa. Hän sai kuitenkin faneiltaan kritiikkiä päätöksestään. Lopulta hän allekirjoitti 10-vuotisen sopimuksen 275 miljoonasta Yhdysvaltain dollarista jenkkien kanssa.

Vuosina 2008–2009 Alex Rodriguez osui kahteen kotikierrokseen kuudennessa pelivuorossa, joka ajoi seitsemässä erässä, ja saavutti Amerikan liigan ennätyksen useimmille RBI: lle. Se oli 12. peräkkäinen kausi, kun hän teki 30 kotiajoa ja 100 RBI: tä.

Hänestä tuli seitsemäs pelaaja MLB-historiassa, joka on lyönyt 600 kotiajoa, ja nuorin pelaaja, joka on tehnyt niin 35-vuotiaana vuonna 2010. Hän kirjasi myös 100. RBI: n.

Vuonna 2011 Rodriguezille tehtiin polven artroskooppinen leikkaus repeytyneen meniskin korjaamiseksi ja hänet siirrettiin vammaisten luetteloon. Hänet kohdattiin myös väitteistä osallistumisesta maanalaisiin pokeripeleihin, joissa kokaiinia käytettiin nimenomaisesti.

Alex Rodriguez kärsi loukkaantumisen pelin aikana Seattlea vastaan ​​vuonna 2012. Se oli siirtymätön murtuma; siksi hän oli jälleen vammaisten luettelossa. Mutta ennen loukkaantumistaan ​​hänestä tuli viides pelaaja, joka on rekisteröinyt 2000 uran lakkoa MLB-historiassa.

Ray Stevensin sarja

Vuonna 2013 hänelle tehtiin lonkkaleikkaus. Hänen epäillään myös osallistuneen Biogenesis-baseballiskandaaliin. Tämän lisäksi häntä epäiltiin myös suorituskykyä parantavien lääkkeiden käytöstä.

Alex Rodriguez esiintyi vuonna 2013 'Yankees' -elokuvassa elokuussa, ja samana päivänä 'MLB' ilmoitti, että hänet kielletään loppuvuodesta 2013 ja koko kaudesta roolistaan ​​Biogenesis-skandaalissa.

Jatka lukemista alla

17. helmikuuta 2015 Rodriguez antoi käsinkirjoitetun anteeksipyynnön Major League Baseballille, Yankeille, Steinbrenner-perheelle, Players Associationille ja faneille.

Rodriguez pelasi ensimmäisen pelinsä keskeyttämisen jälkeen avajaispäivänä Blue Jaysia vastaan ​​Yankee-stadionilla.

27. toukokuuta 2015 Rodriguez teki AL-ennätyksen uransa eniten RBI: lle, ylittäen Lou Gehrigin.

17. huhtikuuta 2016 Rodriguezista tuli 19. pelaaja, joka esiintyi 12 000 uralla.

Rodriguezin edustaja sanoi, että hän ei pelaa missään muussa joukkueessa tulevana vuonna ja että hän pysyy 'erityisneuvonantajana' Yankeesin omistajalle Hal Steinbrennerille.

12. elokuuta 2016 Alex Rodriguez pelasi viimeisen pelinsä Yankees-joukkueessa Raysia vastaan. Sen jälkeen Rodriguez ilmoitti, että hän ei pelaa missään muussa joukkueessa tulevana vuonna ja että hän pysyisi 'erityisneuvonantajana' Yankeesin omistajalle Hal Steinbrennerille.

Median ura

Vuonna 2017 Alex Rodriguezista tuli vieras tuomari amerikkalaisessa yritystodellisuussarjassa Hain säiliö . Samana vuonna hän liittyi ABC News -verkkoon ja toimi sen avustajana ABC World News Tonight , Hyvää huomenta Amerikka ja Yölinja .

Vuonna 2018 hän liittyi ESPN: ään yhtenä analyytikoista Lauantai-iltana baseball . Samana vuonna hänestä tuli CNBC-näyttelyn isäntä Takaisin peliin .

Alex Rodriguezista tuli heinäkuussa 2020 yksi Forbesin Next 1000 -luettelon tuomariston jäsenistä.

Palkinnot ja saavutukset

Alex Rodriguez on 12-kertainen AL All-Star -voittaja ja 10-kertainen AL Silver Slugger Award -palkinnon voittaja. Hän oli kahdesti ollut vuoden Seattle Mariners -pelaaja ja myös 3-kertainen Babe Ruth Home Run -palkinnon voittaja.

kuinka vanha on carmen electra

Hänet on nimetty 'Seattle Mariners Minor League of the Year -pelaajaksi', 'Midwest League All-Star', 'The Sporting News Player of the Year', 'The Year Hitter', '' the Year Pepsi Clutch Performer of the Year 'ja 'Tänä vuonna Baseball-palkinnoissa: Vuoden pelaaja.'

Perhe ja henkilökohtainen elämä

Alex Rodriguez oli naimisissa psykologian tutkinnon suorittaneen Cynthia Scrutisin kanssa vuosina 2002-2008. Heillä oli kaksi tytärtä yhdessä - Natasha ja Ella. Cynthia otti häneltä avioeron väärinkäytösten, avioliiton ulkopuolisten asioiden ja henkisen luopumisen vuoksi. Rodriguezin sanotaan päivänneen useita kuuluisuuksia, kuten Cameron Diaz ja Kate Hudson.

Hän alkoi seurustella Jennifer Lopez vuonna 2017 ja maaliskuussa 2019 he ilmoittivat sitoutumisestaan. Pari lopetti sitoutumisensa huhtikuussa 2021.

Trivia

Hänen entinen vaimonsa Cynthia syytti häntä suhteesta pop-kuningatar Madonnan kanssa, jota hän kutsui haastattelussa 'sielunkumppanikseen'.

Hän omistaa Mercedes-Benz-jälleenmyyjän Texasissa.

Hänen veljenpoikansa Joe Dunand on ammattimainen baseball-pelaaja.

Hän on sijoittaja eSports-tiimille ”NRG Esports”.

Viserrys Youtube Instagram