Al Rokerin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 20. elokuuta , 1954Ikä: 66 vuotta,66 -vuotiaat miehetAurinko merkki: Leo

Tunnetaan myös:Albert Lincoln Roker Jr.Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:New York, New York, Yhdysvallat

Kuuluisa:MeteorologiLainaukset Al Rokerilta TV -juontaja

Korkeus: 5'8 '(173cm),5'8 'Huono

Perhe:

Puoliso/Ex-:Deborah Roberts

isä:Albert Lincoln Roker vanhempi

äiti:Isabel Roker

sisarukset:Alisa Smith, Christopher Roker

lapset:Courtney Roker, Leila Roker, Nicholas Albert Roker

Merkittäviä alumneja:SUNY Oswego, St. Xavier High School

Ihmisten ryhmittely:Mustat miehet

MEILLE. Osavaltio: New yorkilaiset,Afrikkalaisamerikkalainen New Yorkersilta

Lisää faktoja

koulutus:New Yorkin osavaltion yliopisto Oswegossa, Xavier High School

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Tucker Carlson Ellen DeGeneres Conan O'Brien Steve Harvey

Kuka on Al Roker?

Albert Lincoln Roker Jr, joka tunnetaan paremmin nimellä Al Roker, on tunnettu amerikkalainen säämies, kirjailija ja yrittäjä. Häntä pidetään näkyvimpänä sääankkurina amerikkalaisessa televisiossa paitsi tarkan ennusteensa vuoksi myös lämpimän ja rennon esityksensä vuoksi. Sääennusteiden aikana hän näyttää yleensä rauhalliselta käytökseltä ja kehottaa newyorkilaista pidättäytymään töistä aurinkoisena kevätpäivänä. Mutta hänen sävynsä muuttuu seuratessaan hurrikaaneja tai muita vaarallisia sääilmiöitä, mikä osoittaa innokkaan ymmärryksen meteorologiasta sekä paikallisella että kansallisella tasolla. Hän syntyi sinikaulustaustaan, ja hän kiinnostui meteorologiasta opiskellessaan ja aloitti sääennustuksen. Valmistuttuaan viestinnän tutkinnon hän otti sen uraansa ja 80%: n tarkkuudella hän ansaitsi nopeasti American Meteorological Societyin arvostetun sinetin. Tällä hetkellä hänellä on sääankkurin asema NBC: n Today Show -tapahtumassa, jossa hän on toiminut vuodesta 1996.

Al Roker Kuvaluotto https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Al_Roker_O October_2014_(cropped).jpg
(Brian Solis, CC BY 2.0, Wikimedia Commonsin kautta) al-roker-103576.jpg Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CGPxhDLlLeK/
(alroker) al-roker-103575.jpg Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CKMdDJmlTSL/
(alroker) al-roker-103574.jpg Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CIW_nUaF6RG/
(alroker) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CBwMbcWF6i3/
(alroker)Leo Miehet Ura

Vuonna 1976 Al Roker suoritti viestinnän kandidaatin tutkinnon ja muutti Washington DC: hen, missä samana vuonna hän aloitti uransa sääankkurina riippumattomalla asemalla nimeltä WTTG-TV. Pian hän alkoi tutkia muiden sääankkureiden käyttämiä tekniikoita ja paransi siten omaansa.

Aluksi Roker käytti temppuja avustaessaan sääennusteita, minkä huomasi Willard Scott, yksi hänen suosikki ankkureistaan ​​NBC -tytäryhtiön palveluksessa. Hän luopui siitä, kun eräänä päivänä Scott otti hänet syrjään ja sanoi vain ole oma itsesi. Se kestää paljon kauemmin. '

Rocker pysyi WTTG-TV: ssä vuoteen 1978 asti ja muutti sitten Clevelandiin, Ohioon. Hän pysyi organisaatiossa vuoteen 1983, jolloin hänet ylennettiin verkon lippulaivamyymälään, WNBC-TV: hen New Yorkissa.

Vuonna 1983 hän aloitti työskentelynsä WNBC-TV: ssä viikonlopun sääankkurina ja kahdeksan kuukauden kuluessa hänestä tuli aseman säännöllinen arkisin sääennustaja, joka korvasi veteraani-sääennusteen tohtori Frank Fieldin, kun hän lähti verkosta elokuussa 1984. Vuonna 1985 hänestä tuli viikoittainen sääennuste.

Pian hän alkoi toimia säännöllisenä korvikkeena Joe Witte NBC Newsilta Sunrise -lehdessä. Sitä paitsi hän täytti myös veteraani -ennustajat, kuten hänen idolinsa Willard Scott, Bryant Gumbel ja Matt Lauer.

Vuonna 1994 hän jatkoi sääennusteita ja käynnisti multimediayrityksen nimeltä Al Roker Entertainment Inc, joka tarjoaa erilaisia ​​luovia palveluita. Siitä lähtien se on tuottanut lukuisia televisio -ohjelmia verkko-, kaapeli-, digitaalisille ja suoratoistokanaville.

Vuodesta 1995 hän alkoi isännöidä NBC: n lähetystä ”Macy's Thanksgiving Day Parade” -tapahtumasta. Saman vuoden lopulla hän alkoi isännöidä viikonlopun keskusteluohjelmaa nimeltä Al Roker Show CNBC: llä. Seuraavana vuonna hän alkoi isännöidä MSNBC: n peliesitystä nimeltä Muista tämä? .

Willard Scott vetäytyi Today Show -tapahtumasta vuoden 1996 alussa, jolloin Roker oli vakiinnuttanut asemansa perillisenä, ja hän sai tavanomaisen arkipäivän säätilan 26. tammikuuta ja jatkoi sen käyttöä tähän päivään asti. Pian hän alkoi haastatella ulkopuolisia kävijöitä, antaa heille aikaa kameralle ja siten lisätä uutuus esitykseen.

Vuonna 2000 Al Roker julkaisi ensimmäisen kirjansa, Älä pakota minua pysäyttämään tätä autoa !: Seikkailuja isyydessä . Se pysyi New York Timesin bestseller -listan päällä viikkoja. Sitten vuonna 2002 hän julkaisi toisen bestsellerin, Al Rokerin suuri huono grillikirja: 100 helppoa reseptiä grillaukseen ja grillaamiseen .

Jatka lukemista alla

Hän julkaisi vielä muutamia kirjoja, mukaan lukien sarjan murhamysteereitä. Hänen 13. ja viimeisin kirja, Näytät paljon paremmalta henkilökohtaisesti - tarinoita absurdisuudesta ja menestyksestä , julkaistiin heinäkuussa 2020. Samaan aikaan vuonna 2003 hän alkoi isännöidä esitystä nimeltä Roker tiellä elintarvikeverkostossa.

Julkkisasemastaan ​​ja monipuolisesta toiminnastaan ​​huolimatta Al Roker jatkoi studiolta ilmoittamista sääolosuhteista omin käsin, eikä vuoden 2005 hurrikaani Wilma ollut poikkeus. Kun hän lähti kuvaamaan sitä, raju tuuli puhalsi hänet jaloistaan; mutta jotenkin hän pelasti itsensä.

Vuonna 2008 hän isännöi NBC: tä Julkkisperheen riita . Myöhemmin hän isännöi myös peliesityksiä Peli TÄNÄÄN (2016). Samaan aikaan hän isännöi 12. marraskuuta 2012-22. syyskuuta 2017 Tämän päivän otto , palasi vuonna 2018 isäntänä Kolmas tunti tänään . Kuitenkin sään heittäminen on edelleen hänen pääpaino.

Sen lisäksi, että hän oli ankkuroinut sääpaikat televisioon, hän tarjosi myös ennusteita monille radioasemille, ja he pitivät arkipäivän aamun suorana kello 5: 00–7: 00 The Weather Channel -nimellä Herää Alin kanssa . Ohjelmaa esitettiin vuosina 2009-2015.

Vuodesta 1990 lähtien hän on esiintynyt myös lukuisissa televisiotuotannoissa, ja monissa niistä on tullut cameo -ruokahalu. Alkaen Toinen maailma vuonna 1990 hänen viimeisin esiintymisensä on Roy Cain rikos -trillerin jakso Musta lista (2020).

Lainausmerkit: Ajatella Palkinnot ja saavutukset

Al Roker on saanut useita Emmy -palkintoja, mukaan lukien Cleveland Area Emmy Award (1981), New York Area Emmy Award (1984), York Area Emmy Award (1989) ja Emmy Special Award, erinomainen yhteisöpalvelu (1997). Sitä paitsi hän on voittanut Daytime Emmy Awards -palkinnon yhdessä muiden kanssa vuosina 1997, 1998, 1999, 2000, 2004 ja 2007.

Vuonna 1985 hän sai New York -lehden Best Weatherman -palkinnon.

mikä on tyler luojan oikea nimi
Perhe ja henkilökohtainen elämä

Al Roker on naimisissa kolme kertaa. Hänen ensimmäisestä vaimostaan ​​tai tästä varhaisesta avioliitosta ei kuitenkaan tiedetä mitään. Hän meni naimisiin toisen vaimonsa Alice Bellin kanssa vuonna 1984. Vuonna 1987 he adoptoivat pikkutyttären nimeltä Courtney. Tästä avioliitosta hänellä oli myös poikapuoli nimeltä Gregory. Myöhemmin avioliitto päättyi avioeroon.

16. syyskuuta 1995 Roker meni naimisiin toimittajatoverinsa Deborah Robertsin kanssa. Heillä on kaksi lasta, tytär nimeltä Leila (syntynyt 1998) ja poika nimeltä Nicholas (syntynyt 2002).

Viserrys Instagram