Aaron Rodgersin elämäkerta

Nopeita faktoja

Nimimerkki:A-sauvaSyntymäpäivä: 2. joulukuuta , 1983Ikä: 37 vuotta,37-vuotiaat miehet

puisto ji-hyun steve chen

Aurinko merkki: JousimiesTunnetaan myös:Aaron Charles Rodgers

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Chico, Kalifornia, YhdysvallatKuuluisa:Amerikkalaisen jalkapallon puolustaja

Amerikkalaisen jalkapallon pelaajat Amerikkalaiset miehet

Korkeus: 6'2 '(188cm),6'2 'Huono

Perhe:

isä:Edward Wesley Rodgers

äiti:Darla Leigh Pittman Rodgers

sisarukset:Jordan Rodgers, Luke Rodgers

Kumppani: Michael Oher Patrick Mahomes II Russell Wilson Rob Gronkowski

Kuka on Aaron Rodgers?

Aaron Charles Rodgers on ammattimainen amerikkalainen jalkapalloilija, joka pelaa National Football League (NFL) -pelissä Green Bay Packers. Hänestä tuli tunnettu, kun hän johti joukkueensa Super Bowl -mestaruuteen vuonna 2011. Kaliforniassa Chicossa syntynyt Aaron oli jalkapalloharrastaja jo lapsuudestaan ​​lähtien. Kahden vuoden iässä hän istui läpi ja nauttii koko NFL-pelistä. Nuorena poikana hän oli mukana myös muissa urheilulajeissa, kuten baseballissa ja koripallossa. San Francisco 49ersin odotettiin valitsevan hänet vuoden 2005 NFL-luonnoksessa. San Francisco 49ers piti kuitenkin Alex Smithiä parempana. Green Bay Packers valitsi Rodgersin. Uransa aikana hän on osoittanut arvonsa hämmästyttävillä taidoillaan ja ennätyksillään. Hänen ennätyksissään ovat 'NFL-historian paras kosketussuhde kuunteluun' ja 'useimmat peräkkäiset pelit ilman useita sieppauksia'. Rodgers tunnetaan myös hyväntekeväisyyksistään. Hän keräsi 50 000 dollaria MACC-rahastolle, joka edistää syöpätutkimusta.

Aaron Rodgers Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=2s6mbVABNFg
(LUKITTU NFL: ään) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B6_TYPjlmbo/
(team.rodgers12) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B2DurQ6Frk3/
(aarongodgers12) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aaron_Rodgers_2008_(cropped).jpg
(Mike Morbeck [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=IZyEIyk9XTc
(Dan Patrick Show) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/PRR-090090/aaron-rodgers-at-2017-espy-awards--arrivals.html?&ps=2&x-start=0 Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=CzZuI2dmdUU
(FOX Sports)Jousimies Miehet Ura

Vuoden 2005 NFL-luonnoksessa Aaron Rodgers valittiin Green Bay Packersin toimesta Green Bayssä Wisconsinissa. Hänellä oli suuri halu tulla San Francisco 49ersin valitsemaan, mutta joukkue valitsi Alex Smithin hänen sijaansa.

Elokuussa 2005 hän sopi viiden vuoden sopimuksesta, jonka arvo oli 7,7 miljoonaa dollaria Packersin kanssa. Huolimatta loistavista taidoistaan, hänestä tuli hyvin vähän tulokaskaudella.

Brett Favren eläkkeelle siirtymisen jälkeen vuonna 2008 Rodgersista tuli kauden 2008 alkupelaaja. Ensimmäisellä kaudellaan yli 4000 syöttöpalloa ja 28 kosketusta Rodgers osoittautui yhdeksi liigan parhaista puolustajista.

kuinka vanha on ynw bslime

Hänen esityksensä kaudella 2009 oli yhtä loistava; hän heitti 988 jaardia ja suoritti myös 74,5 prosenttia syötöistään. Hänet nimettiin NFL: n kuukauden hyökkääväksi pelaajaksi lokakuussa 2009.

Vuonna 2010 hänet nimitettiin vuoden FedEx Air NFL -pelaajaksi, koska hän esiintyi erinomaisesti kauden aikana. Lukuisten NFL-ennätysten sekä vuosina 2010 että 2011 asettamisen lisäksi hän vei joukkueensa menestyksekkäästi voittoon vuoden 2011 Super Bowlissa.

Seuraavien vuosien aikana hän säilytti paikkansa NFL-kausien parhaiden esiintyjien joukossa.

Hän auttoi joukkuettaan Packers saamaan NFL North -tittelin vuonna 2016. Hän päätti kauden 401 suorituksella ja 610 yrityksellä, 65,7%: n valmistumisprosentilla, 40 kosketussyötöllä, seitsemällä keskeytyksellä, ohikulkijaluokituksella 104,2 ja 369 hyökkäävällä telalla, yhdessä neljän kiireisen kosketuksen kanssa. Hänet sijoittui myös kuudenneksi parhaaksi pelaajaksi vuoden 2016 NFL 100 parhaan pelaajan joukossa.

kuinka vanha on traci lords

Vuonna 2017, kuudennella viikolla Minnesota Vikingsia vastaan, hänet vietiin kentältä murtamalla oikean solisluunsa. 19. lokakuuta hänelle tehtiin leikkaus ja 13 ruuvia työnnettiin solislujan vakauttamiseksi.

Rodgers palasi 15. viikolla Panthersia vastaan, jossa hän sijoittui 290 syöttöjaolla, kolmella kosketuksella ja kolmella keskeytyksellä.

Jatka lukemista alla

Rodgers allekirjoitti neljän vuoden jatkosopimuksen 134 miljoonan dollarin arvosta, mukaan lukien 57,5 ​​miljoonan dollarin allekirjoitusbonus Packersin kanssa 29. elokuuta 2018.

Seuraavana vuonna Rodgers viimeisteli vuoden 2019 kauden 4002 syöttöpallolla, 26 ohitusta ja neljä keskeytystä.

Palkinnot ja saavutukset

Aaron Rodgers on palkittu useilla palkinnoilla, kuten NFC: n vuoden hyökkäävän pelaajan palkinnolla (kahdesti vuosina 2011 ja 2014) ja FedEx Air NFL -pelaajan vuoden palkinnolla (kahdesti vuosina 2010 ja 2014). .

Jotkut hänen saavutuksistaan ​​ovat 'NFL: n historian paras kosketus kuunteluasteeseen' (4.13), 'NFL: n historian ensimmäinen pelaaja, joka on ohittanut yli 4000 jaardia kummallakin kahdella ensimmäisellä kaudella alkupuolustajana' 'ja' 'eniten peräkkäiset pelit, joissa on vähintään kolme kosketussyöttöä ja ilman sieppauksia ”(4).

Henkilökohtainen elämä ja perintö

Aaron Rodgers treffasi näyttelijä ja malli Olivia Munnia vuosina 2014--2017.

Vuonna 2018 Rodgers aloitti tapaamisen entisen kilpa-auton kuljettajan Danica Patrickin kanssa.

Hänellä on kaksi veljeä, joista toinen pelasi pelinrakentajana Vanderbiltin yliopistossa. Hän soitti lyhyen aikaa myös Jacksonville Jaguarsissa ja Tampa Bay Buccaneersissa.

Huhtikuussa 2018 ilmoitettiin, että Rodgers on rajoitettu yhteistyökumppani Milwaukee Bucks -omistuskonsernissa, mikä tekee hänestä ensimmäisen aktiivisen NFL-pelaajan, jolla on omistusosuus NBA-franchising-yhtiössä.

Hän asuu tällä hetkellä Suamicossa Wisconsinissa. Hän on kristitty ja on sanonut yrittävänsä seurata Jeesuksen Kristuksen esimerkkiä.

Viserrys Instagram