Aaron Fuller Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 6. maaliskuuta , 2000Ikä: 21 vuotta,21-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: kalastaa

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Wichita Falls, Texas

Kuuluisa:TikToker, Instagram-tähti

Perhe:

sisarukset:Lauren RamosMEILLE. Osavaltio: Texas

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Jojo Siwa Emma Chamberlain Audrey Nethery Andrew Davila

Kuka on Aaron Fuller?

Aaron Fuller on amerikkalainen internet-julkkis, malli ja näyttelijä. Hänestä tuli ensin kuuluisa Internetissä, kun hän ystävystyi TikTok-tähden ja mallin kanssa näyttelijä Grace Autenin kanssa. Viehättävän persoonallisuutensa ansiosta Aaronilla on nyt kunnollinen fani seurata sosiaalista mediaa. Vaikka hänellä on yli 318000 seuraajaa suositussa valokuvien ja videoiden jakosivustossa Instagram, hän on kerännyt TikTokiin yli 550 000 seuraajaa. Hänellä on myös YouTube-kanava, jolla on yli 137000 tilaajaa. Videoiden lähettämisen lisäksi kanavallaan Aaron Fuller esiintyy säännöllisesti muiden YouTube-käyttäjien ja vloggaajien lähettämissä videoissa.

Aaron Fuller Kuvahyvitys https://www.datalounge.com/thread/19785369-why-isn-t-aron-fuller-ever-talked-about- Kuvahyvitys https://superfame.com/post/jackson-krecioch-boyfriend-aaron-fuller-gay-breakup-drama/ Kuvahyvitys http://teenmusicinsider.com/aaron-fuller-tells-us-all-about-the-ups-and-downs-of-being-in-the-spotlight-on-social-media-at-such-a- nuori ikä /Kalat Youtuberit Amerikkalaiset vloggaajat Amerikkalaiset YouTuberit

Koska Aaron Fulleria on siunattu hyvällä ulkonäöllä, hänen valokuvansa kiinnittivät monien huomion ja pian hänestä tuli suosittu Instagrammer. Hänen henkeäsalpaavat valokuvansa auttoivat häntä saamaan hyvän tuulettimen. Sen jälkeen hän aloitti videoiden suoratoiston YouNow'ssa, mikä johti hänen fanikuntansa laajentumiseen. Aaron Fuller ystävystyi monien vakiintuneiden sosiaalisen median tähtien kanssa, mikä auttaisi myöhemmin hänen YouTube-uraansa.

Vuonna 2016 Aaron Fuller loi YouTube-kanavan ja julkaisi siihen muutaman videon. Videoiden lähettämisen lisäksi hän esiintyi myös yhteistyökanavallaan, Roskakori . Yhteistyö tunnettujen internetjulkkisten kanssa auttoi Aaron Fulleria lisäämään seuraajiaan sosiaalisessa mediassa.

Kasvavan maineen ja suosion myötä Aaron Fuller on kutsunut myös kiistoja. Häntä on syytetty ihmisten käytöstä suosion saamiseksi erilaisissa sosiaalisissa medioissa. Aluksi häntä arvostettiin siitä, että hän julisti luottavaisesti olevansa homo. Aaron Fuller puhui seksuaalisesta suuntautumisestaan ​​yhdessä videossaan ja julkaisi myös poikaystävämerkin hänen silloisen poikaystävänsä Jackson Kreciochin kanssa. Videossa heidät nähtiin keskustelemassa suhteestaan ​​ja kertoivat myös faneilleen tapaamistaan.

Jackson näki Aaronin ensin YouTube-kanavalla ”Trash” ja piti hänestä heti. Muutaman päivän kuluttua hän tapasi Aaronin joidenkin YouTuber-kollegoidensa avulla. Sitten he alkoivat lähettää videoita yhdessä ja näyttivät onnellisilta videoissaan. Muutama päivä myöhemmin he lähettivät toisen videon, jossa he hajosivat fanejaan nähden. Jackson syytti myöhemmin Aaron Fulleria hänen huijaamisesta. Hän sanoi myös käyttäneensä häntä suosion saamiseksi YouTubessa.

Muutamaa päivää myöhemmin toinen YouTuber nimeltä Tana Mongeau lähetti videon yhteistyökanavalle Roskakori , jossa hän kutsui Aaronia 'käärmeksi'. Hänkin syytti häntä ihmisten käytöstä omiin voittoihinsa. Hän ilmoitti myös, ettei Aaron olisi enää osa yhteistyökanavaa. Aaron julkaisi myöhemmin kanavallensa videon, jossa hän myönsi käyttävänsä todellakin muita maineen saavuttamiseksi.

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Aaron Fuller syntyi 6. maaliskuuta 2000 Wichita Fallsissa, Texasissa. Hänellä on sisar nimeltä Lauren Ramos, mutta hän ei ollut tavannut häntä vasta kesäkuussa 2016. Aaron on seurustellut muun sosiaalisen median julkkis Imari Stuartin kanssa.

Mies Instagram-mallit Amerikkalaiset Instagram-tähdet Amerikkalaiset Instagram-mallit Kalat Miehet

Muutaman vuoden yksityiskoulussa käynyt Aaron Fuller ilmoittautui toiseen kouluun, mikä pilasi hänen koulukoulutuksensa kokonaan. Aaron ei voinut tulla toimeen uusien luokkatovereidensa kanssa, mikä aiheutti lopulta ahdistuneisuushäiriöitä ja useita muita terveysongelmia. Hän alkoi ohittaa oppituntinsa, mikä vaikutti opintoihin.

Aaron Fuller ei kyennyt käsittelemään painetta ja kutsui sitä sen vuoksi. Hän keskeytti lukion ja käänsi huomionsa sosiaaliseen mediaan. Häntä kritisoitiin suuresti ja tuomittiin, kun hän päätti keskeyttää lukion. Jotkut hänen vihaajistaan ​​sanoivat, että hän jätti lukion, sillä hän halusi vain tulla tunnetuksi sosiaalisessa mediassa.

Keskikoulunsa aikana Aaron Fuller osallistui musiikkiteattereihin. Hän osallistui myös aktiivisesti koulun näytelmiin, mikä auttoi häntä päästämään pelkonsa. Hän on ystäviä Instagram-tähden Taylor Johnsonin ja näyttelijän kanssa Skai Jackson .

Youtube Instagram